in

Puck (29) ‘Het is saai geworden: pijpen, beffen, ik bovenop en dan doggystyle’

Puck is 35 en ZZP’er. Sander is 38 en aannemer. Ze zijn acht jaar samen en delen hun meest intieme bedgeheimen met Livekijken.

PUCK
Aantal bedpartners: “Vier.”

Onze eerste keer: “Was volgens het boekje: na de derde date. Ik weet nog dat het me echt moeite kostte om te wachten, ik vond hem zó knap.”

We vrijen: “Veel te weinig naar mijn zin. Ik denk soms maar eens per twee maanden op dit moment.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Zijn scheve lachje.”

Mijn favoriete standje: “Missionaris, dan voel ik hem het diepst.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Als we het doen is het altijd hetzelfde riedeltje. Pijpen, beffen, ik bovenop en dan doggystyle. Ik probeer er weleens wat variatie in te brengen, maar ik moet echt alles zo ongeveer uitspellen en dan denk ik: laat maar weer. Heel frustrerend, vooral omdat Sander het allemaal wel best lijkt te vinden.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Dat ik blijkbaar heel lang zonder seks kan in een relatie.”

Ik word helemaal wild als hij: “Me laat merken dat hij me sexy vindt, want dat gevoel heb ik veel te weinig. En het is niet alsof ik er niet over probeer te praten, maar Sander zegt gewoon dat er niets aan de hand is. Hij is ‘gewoon moe’ en vindt me nog steeds mooi, beweert hij. Maar ja, hij neukt me niet.”

Lees ook
Opa (70) krijgt 60 maanden cel voor ver krachting kleindochtertje: “Ik dacht dat ze ook wilde”

Dit heb ik nog nooit durven zeggen: “Dat ik nu echt op het punt sta om voor te stellen de relatie open te gooien. Ik houd van Sander, maar ik voel me nog te jong om zo weinig seks te hebben en me nooit meer echt begeerd te voelen.”

Minpuntje: “Eigenlijk is het grootste minpunt dat ik nog zo veel van Sander houd. Hij is lief, knap, grappig, intelligent en betrouwbaar en hij steunt me in alles. Hij is alles wat ik wil in een man, het enige punt is dat we seksueel totaal niet matchen.”

Ik droom weleens van: “Heel hard genomen worden door een man die niet moe is. En ja, ik besef dat dat best een beetje gemeen klinkt. Maar het is wel de waarheid.”

Ik geef mijn seksleven een 0

SANDER
Aantal bedpartners: “Drie.”

Onze eerste keer: “Was fijn, de spanning had zich aardig opgebouwd.”

We vrijen: “Weinig, ik denk nu eens per maand? Ik merk het zelf vaak pas als Puck chagrijnig wordt, dan denk ik: hoe lang is het geleden? Ik heb er niet zo veel problemen mee dat we geen heel actief seksleven hebben. Ik heb nooit een enorm hoge seksdrive gehad en we knuffelen wel veel. Maar ik weet dat Puck er wel mee zit en dat raakt mij natuurlijk ook.”

Lees ook
8 jaar na de dramatische bevalling van een achtling: dit is Natalie en haar familie nu

Haar mooiste lichaamsdeel: “Haar lange benen.”

Mijn favoriete standje: “Zij bovenop of negenenzestig.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “We hebben inmiddels een redelijk vaste routine. Ik heb weleens voorgesteld om Puck met een vibrator te bevredigen, maar dat wil ze dan weer niet. Ze zei een keer dat het dan voor haar voelt alsof ik een makkelijke uitweg zoek. Het klopt: ik heb soms moeite om mijn erectie vast te houden en daar knapt zij op af, terwijl het niets met haar te maken heeft. Ik vind haar nog steeds prachtig.”

Ik word helemaal wild als: “Ik word niet zo snel wild, dat zit gewoon niet echt in me. Zelf vind ik dat soms ook jammer, maar vooral voor Puck.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Dat vrouwen ook humeurig kunnen worden als ze niet genoeg seks hebben. Ik dacht altijd dat dat alleen voor mannen opging, al heb ik daar zelf dus geen last van.”

Dit heb ik nog nooit durven zeggen: “Dat ik heel tevreden zou kunnen doorleven met eens in de zoveel tijd een vluggertje.”

Minpuntje: “Dat dat voor Puck helaas niet opgaat en ik weet dat dat op een gegeven moment consequenties gaat hebben.”

Ik droom weleens van: “Dat ik net zo veel zin in seks zou hebben als Puck. Dan zou onze relatie echt perfect zijn.”

Ik geef mijn seksleven een 5

Vader vermiste Meliza (16) denkt dat dochter bij loverboys is: ‘Dat gaat door merg en been’

Kevin heeft weer een flinke bos haar na bezoek tattoo shop: Wat vinden jullie ervan?