in

Pringles lanceert chips met Döner kebab smaak

In het nieuws waarvan we niet wisten dat we het nodig hadden, heeft Pringles stiekem twee nieuwe smaken uitgebracht, Doner Kebab en Pulled Pork Burger.

De nieuwe smaken hoefden niet veel groter te worden, want ze klinken allebei als de perfecte begeleiding voor bij onze lockdown biertjes.

Instagram productspotters newfoodsuk onthulden het nieuws en deelden het goede nieuws op hun pagina met hun zo’n 146k volgelingen.

De foto van de bussen van de twee nieuwe smaken werd gedeeld met het bijschrift: “Nieuw!! Pulled Pork Burger en Doner Kebab gearomatiseerde Pringles nu verkrijgbaar bij @sainsburys”.

Hoewel ze niet op de website staan, vond de vinder van deze glorieuze nieuwe geschenken aan de mensheid ze volgens het bericht in een Sainsbury’s winkel in Engeland.

Lees ook
“Mijn vriendin wilde een trio met mijn beste vriend en ik denk nu dat ik eigenlijk homo ben”

We hebben de makers van Pringles en Sainsbury’s gevraagd of ze exclusief in de supermarkt in Engeland verkrijgbaa zijn en zullen je dat laten weten zodra we erachter komen, en of ze in Nederland uitkomen.

De eigenzinnige smaken zijn al een tijdje in het buitenland verkrijgbaar, maar de oplage is beperkt. Dus voor nu, om je nieuwsgierigheid te bevredigen, moet je misschien naar Google gaan en op zoek gaan naar de dichtstbijzijnde winkel die deze smaakt verkoopt.

Zoals je zou verwachten, worden de mensen nu al helemaal enthousiast van de smaak.

Duizenden mensen hebben hun vrienden getagd met de opmerking dat ze de döner kebab willen proberen. Je moet toegeven, ze klinken wel interessant.

En nu we het toch over nieuwe smaken hebben, hier is er nog een om opgewonden over te raken – Kopparberg cider heeft een nieuw assortiment uitgebracht.

Lees ook
Vrouw geeft haar eigen jas aan hond zodat hij warm blijft terwijl hij buiten wacht

Verrassend genoeg is Kopparberg’s nieuwste aanbod geen cider, maar een harde seltzer… Wat is dat?! We horen je vragen. Het is een alcoholisch sprankelend water – denk aan wodka, limoen en frisdrank.

De nieuwe smaken zijn Mixed Berries, Black Cherry en Passionfruit. Krediet: Kopparberg

Je denkt nu misschien ‘nee, niet voor mij’, maar de geesten achter deze nieuwe reeks hebben beloofd dat er ‘geen enkel compromis over de smaak’ is gesloten.

Ze zijn ook volledig carb-vrij en caloriearm, wat veelbelovend klinkt, vooral als je de oude ‘quarantaine versie’ hebt aangeschaft.

In drie smaken – Mixed Berries, Black Cherry en Passionfruit – is het gloednieuwe assortiment naar verluidt een hit van een gedurfde, fruitige verfrissing. Ideaal voor luie weekendmiddagen of als verfrissende traktatie na het tuinieren – de perfecte vriend voor je nieuwe smaken van Pringles.

Laat niemand je vertellen dat de lockdown je ervan weerhield om iets nieuws te proberen.

Man moet ter compensatie 164.000 euro aan ex-vrouw betalen voor 27 jaar huishoudelijk werk

10 tips waardoor je direct zult stoppen met nagels bijten – vooral 5 is erg effectief