in

Politie krijgt verwarde vrouw niet van dak af: Eerst mijn dildo terug!

De politie in Harderwijk is samen met leden van een arrestatieteam twee uur bezig geweest om een jonge verwarde vrouw van het dak te krijgen, die daar rond twaalf uur op een schoorsteen was gaan zitten. Rond twee uur hebben zij haar naar beneden kunnen halen.

De jonge vrouw zat op een schoorsteen van een woning aan de Van Hall Laan in Harderwijk en leek daar twee uur lang niet vanaf te willen komen. Ze schreeuwde om haar dildo.

Lees ook
Inbrekers 5 dagen lang ver kracht nadat ze hebben ingebroken bij het verkeerde huis

Arrestatieteam
De straat werd gedeeltelijk afgezet, leden van een arrestatieteam probeerden haar om te praten om van het dak af te komen. Zij spraken haar toe vanaf een hoogwerker. Twee anderen waren vanuit de woning op het dak geklommen om met de vrouw te praten.

Onderhandelaars van de speciale politie-eenheid kunnen ook worden ingezet in situaties waarbij verwarde personen zichzelf in gevaar brengen. ,,Het arrestatieteam heeft ervaring met het veilig werken op hoogtes als daken. Daarnaast hebben ze trainingen gevolgd juist ook bij personen die bijvoorbeeld suïcidale neigingen hebben of verward zijn. Ze zijn in staat om deze mensen op een veilige manier te overmeesteren”, vertelt politiewoordvoerder Jop Heijnen.

Lees ook
Op deze 3 manieren kan je ontdekken of je vriendin een orgasme aan het faken is

Uiteindelijk gaf de vrouw zich over waarna zij door de hoogwerker naar beneden is gebracht. Zij is vervolgens onder politiebegeleiding bij de woning naar binnen gegaan.

Groot drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: ‘overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding’

Man schrikt als vrouw 23 familieleden meeneemt op blind date