in

Politie doet inval bij Gerard Joling: ‘Zanger opgepakt’

Gerard Joling, de geliefde zanger die bekend staat om zijn enthousiasme voor feestjes, deelt graag zijn avonturen met zijn fans via wekelijkse vlogs. Maar onlangs liep zijn feestje uit de hand en moest de politie ingrijpen.

In zijn meest recente vlog laat Gerard zien hoe de politie zijn feestje komt verstoren omdat er een melding is gemaakt van drugsoverlast. Met een knipoog begroet hij de agenten: “Goedenavond! Kijk eens, we hebben politie.”

Lees ook
Bestuurder (75) krijgt hartaanval en crasht in tuin: Ook zijn vrouw (74) kritiek afgevoerd

Ondanks de situatie, verliest hij zijn humor niet en begint hij te flirten met de agenten: “Er mag niet gefilmd worden, hè?

Nou, ik vind dat jullie er allebei heel goed uitzien, dus wat dat betreft is er geen probleem,” grapt de zanger.

De reden voor het politiebezoek is dat Gerard zijn deur moet sluiten en de muziek moet uitzetten. Ondanks het feit dat zijn feestje moet worden beëindigd, lijkt Gerard er begrip voor te hebben: “We zetten de muziek uit,” verzekert hij de agenten.

Lees ook
Maaike Oomes (35) vermist

Hoewel de beelden mogelijk luchtig overkomen, is het belangrijk om verantwoordelijkheid te nemen bij het organiseren van feestjes, vooral als dit tot overlast leidt voor anderen.

Gerard Joling staat bekend om zijn levendige persoonlijkheid en zijn liefde voor een goed feestje. Zijn vlogs geven een kijkje in zijn levendige leven, maar het is ook essentieel om verantwoordelijk gedrag te tonen en respect te hebben voor de regels en anderen.

Een andere zanger op het feestje is wel opgepakt vanwege drugsgebruik laat de politie weten.

Naomy, vriendin van kickbokser Rico Verhoeven, showt haar billen

Zus (13) en broer (3) om het leven gekomen tijdens vakantie in Turkije