in

Piepkleine bikinifoto van Leontine Ruiters zorgt voor enorme spijt bij Marco Borsato!

Leontine Ruiters wordt al een tijdje niet meer bij haar achternaam Borsato genoemd. Léontine is echter nog steeds aanwezig op Instagram onder de naam van haar ex-man. Dit komt omdat de naam “ganger” in combinatie met zijn naam is gebruikt. Leontine wijst erop dat ze ergens mee bezig is, maar tot nu toe lijkt het niet te lukken. Léontine en Marco waren lange tijd uit elkaar geweest vanwege enkele liefdesaffaires die met Marco aan het licht kwamen.

Zo zou de zanger interessante affaires hebben gehad met pianiste Iris Hond, die beiden openlijk toegeven. Het was ook in de tijd dat Yvonne Coldeweijer naam begon te maken in Nederland en vele andere bedrijven begon te verkennen. Daardoor was er een korte pauze tussen de twee. De breuk duurde echter niet zo lang als we allemaal weten.

Lees ook
Man die het altijd met schapen doet heeft geen idee hoe die met een vrouw moet vrijen

Ook Léontine Ruiters staat niet stil bij haar figuur!
Afgelopen zomer besloot het stel hun liefde nog een kans te geven. Léontine weet echter niet wat hen allemaal te wachten staat. Toen Tim Hofman zijn beruchte aflevering van onder meer The Voice uitbracht, Marco Borsato, was het allemaal voorbij. De twee gingen weer uit elkaar. Marco zou Léontine echter hebben verlaten om haar vrede terug te geven, meldt Story: “Hij wilde dat ze haar eigen leven zou kunnen leiden zonder overal en altijd en altijd met de beschuldigingen tegen hem te confronteren, in feite was het de laatste vorm van de twee die nu gescheiden van elkaar leven en ook zonder hun vakantie. Het is onduidelijk of het stel ooit weer bij elkaar zal komen. We betwijfelen echter of Marco er alles aan zal doen als we dit zien. Leontine heeft niet stilgezeten, vermoeden we:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @astridvdbosch

Pasgeboren baby blaast laatste adem uit nadat vader zijn telefoon op hem gooit

Wim (37) en Joyce (36) overleden op terugweg van trouwfeest: ‘Voor hen was maar één ding belangrijk, de kinderen’