in

Peter komt op 90-jarige leeftijd uit de kast als Patricia: Ik zoek een leuke jongeman

Peter Davies uit Leicestershire in Engeland nam een drastische beslissing. De negentigjarige man kwam uit de kast en gaat nu verder door het leven als Patricia. Hij zegt dat hij zijn hele leven al wist dat hij gevangen zat in een lichaam dat niet van hem voelde.

Patricia leefde haar hele leven in een grote leugen. Naar eigen zeggen wist ze op haar derde al dat ze een meisje was. De gepensioneerde fotograaf diende in het leger tussen 1945 en 1948. “Ik wilde alleen met speelgoed voor meisjes spelen en mijn moeder ging daar af en toe wel in mee, want ze vond dat geen probleem.”

Lees ook
Man met grootste jongeheer op deze planeet deelt foto waarin hij zijn pretstok met komkommer vergelijkt

De vrouw van Peter ging na een huwelijk van 63 jaar naar het hiernamaals. “Ik zag een televisiereeks over transgenders en besloot dat ik vanaf toen nooit meer mannenkleding wilde dragen. Nu draag ik rokjes en bloesjes en ben zelfs gestart met een hormonenkuur. Het mooiste vind ik dat mensen me aanvaarden zoals ik ben. Tot op vandaag kreeg ik nog geen negatieve reacties.”

Lees ook
Man leeft op dieet van vaginale afscheiding: “Ik ben nooit meer ziek”

Patricia zegt dat ze vroeger niks snapte van transgenders. “Het was niet veilig om hierover te praten.” Ook dokters wisten er maar weinig over. “Je kreeg dan een elektrische schok als behandeling. Ze snapten indertijd niet dat er niks te genezen viel.”

Het maakt haar niet ongelukkig dat ze haar identiteit zo lang geheim heeft gehouden. “Ik maakte er altijd het beste van en bekeek het leven door een roze bril.” Nu ze 90 is, kan ze eindelijk zichzelf zijn. “Het is een openbaring. Ik heb echt zin in de jaren die mij nog resten.”

Monica heeft last van hitsige mannen tijdens sporten: ‘Ik ben de droom van elke man’

Jade (5) overleden na moedige strijd tegen kanker