in

Perfecte vriendinnenvakantie: genieten op deze watervilla bij Bora Bora

Eerlijk is eerlijk: we zijn allemaal toe aan een vakantie. Zeker na deze lastige tijd, waarin we onze familie en vrienden bijna niet konden zien.

Hopelijk gaat het snel weer beter met de coronabesmettingen, want wij hebben een perfecte vriendinnenvakantie gevonden. Wat dacht je van een verblijf op een watervilla, bij Bora Bora?

Dobberen op het water, terwijl je met je vriendinnen in een villa zit. Dit klinkt als een droom, toch? Nou, die droom kan bijna werkelijkheid worden. Aan het einde van dit jaar is de nieuwe luxe villa namelijk klaar voor gebruik.

Lees ook
Jaloerse man hecht kruis van vrouw dicht met aluminiumdraad

De luxe watervilla van ELYT Charter Tahiti bestaat uit vier slaapkamers, twee badkamers, een rooftop-lounge, een keuken én een woonkamer met grote flatscreen televisie.

Er is in totaal plek voor acht personen. Jullie kunnen de keuze maken om de prachtige watervilla op dezelfde plek te laten dobberen, maar het is ook mogelijk om een kapitein in te huren die de watervilla langs de Bora Bora lagunes vaart. En een chefkok inhuren, zelfs dat is een optie.

Watervilla bij Bora Bora
Zie jij jezelf er al zitten, samen met je vriendinnen? Dat snappen wij heel goed. Echter is het wel belangrijk om te weten dat deze droomvakantie meer kost dan een prikkie.

Lees ook
Man smeert poep in gezicht vrouwen

De villa kost – zonder personeel – maar liefst €1500 per nacht, en is te huren voor een minimaal verblijf van drie nachten.

Dus, als je acht vriendinnen bij elkaar weet te verzamelen, betalen jullie €562,50 per persoon om drie nachten op deze prachtige, luxe boot te kunnen verblijven.

Ze werd ”het mooiste meisje ter wereld” genoemd toen ze 10 was: Zie hoe ze er 8 jaar later uit ziet

LEGO maakt anti-LEGO slippers om 66 jaar vreselijke pijn te beëindigen, dat werd tijd