in

Op deze 3 manieren kan je ontdekken of je vriendin een orgasme aan het faken is

Een ‘sexpert’ heeft de beste manieren onthuld om te zien of je partner een orgasme faket en het is een stuk eenvoudiger dan je misschien denkt. Volgens seksualiteit- en relatiecoach Pallavi Barnwal zijn er drie eenvoudige dingen die je kunt opmerken, die erop kunnen wijzen dat je partner niet echt een orgasme heeft en dus maar doet alsof.

Pallavi deelde een video op Instagram en schreef daarbij: “Dus mannen, als je deze video bekijkt, beloof me dat je deze informatie niet zult gebruiken om haar te veroordelen, haar te beschamen of haar een slecht gevoel te geven over faken. Tenslotte doet ze alsof omdat ze jullie niet wil teleurstellen.”

Lees ook
Moeder onder vuur nadat ze haar baby scherpe gelnagels geeft: “Levensgevaarlijk!” (foto)

En ze ging verder: “Gebruik deze informatie om de waarheid te achterhalen en help haar dan om die orgasmes echt te krijgen door er samen aan te werken.” Dit zijn volgens haar de tekenen die erop kunnen wijzen dat een orgasme gefaket wordt:

Het omvat niet haar hele lichaam
Pallavi zei: “Dus ze komt tot een orgasme, maar haar hele lichaam blijft hetzelfde en ze gebruikt alleen bijvoorbeeld haar stem. Vaak leidt een orgasme ertoe dat een vrouw beweegt, grijpt, perst, gespannen is, huivert… Als haar lichaam stil blijft liggen, kan dat een teken zijn dat ze doet alsof.”

Lees ook
Dokters wilden meisje met downsyndroom in instelling stoppen – 15 jaar later is ze topmodel

Geluid
De ‘sexpert’ zei: “Klinkt het alsof ze een ‘onnatuurlijk’ geluid voortbrengt, of klinkt ze alsof ze echt zin heeft om zich te laten gaan? Indien het tweede geval van toepassing is, dan is het orgasme waarschijnlijk wel echt.”

Timing
Pallavi zei: “Valt haar orgasme samen met het moment dat jij tot een hoogtepunt komt? Dat kan erop wijzen dat het niet echt is. Ze voelt dat jij tot je climax komt en wil door zelf een orgasme te faken dat van jou nog beter maken. Veel vrouwen hebben schaamte en schuldgevoelens als ze hun partner om eenzijdig genot vragen.”

De ex van Jessica probeerde haar baard in brand te steken

Jessica wil vollere en mooiere lippen, maar gaat naar een plastisch chirurg zonder diploma