in

Olivier S. (37) vermoordt 14-jarig meisje dat hij op Snapchat contacteerde, en ontvoert 2-jarige zus.

Olivier S., de man van 37 die verdacht wordt van de moord op een veertienjarig meisje uit Anderlecht en die zichzelf daarna van het leven beroofde, is een vader van drie kinderen. Dat heeft zijn neef aan VTM NIEUWS-reporter Nathalie Dyck gezegd. Nog volgens de neef was de man de laatste jaren het noorden kwijt.

De neef zei over Olivier S. dat hij de laatste jaren het spoor bijster was en een alcohol- en drugsprobleem had. Hij vermoedt dat zijn neef in paniek geslagen is en dat de feiten zo zijn gebeurd.

Lees ook
Baby van 9 maanden oud op achterbank ontvoerd uit auto

De man van 37 kwam uit Seraing. Hij had al een veroordeling op zijn naam staan voor vrijwillige brandstichting in Eupen. Daar kreeg hij vijf jaar cel voor. Hij stond niet gekend voor zedenfeiten. De autopsieën op het lichaam van het meisje van veertien en op dat van de dertiger vinden maandag plaats. De lijkschouwingen zouden uitsluitsel moeten geven of er al dan niet zedenfeiten gepleegd zijn.

Lees ook
Beelden op straat van Samantha de Jong uit de tijd van seksuele uitbuiting!

De verdachte zou zich van het leven benomen hebben aan een voormalig restaurant in Plainevaux, een deelgemeente van Neupré in de provincie Luik. Het tweejarige zusje van het overleden meisje liet hij gezond en wel achter in zijn auto, die niet veel verder geparkeerd stond.

De man zou, volgens de procureur des Konings van Luik, contact hebben gezocht met het veertienjarige meisje via social media. Hij beloofde met haar te gaan winkelen en pikte haar met de auto ergens in Anderlecht op. De tiener besloot ook haar klein zusje van 2,5 jaar mee te nemen.

In water gevonden Barbara Duijts (42) slachtoffer van misdrijf

Kind neergestoken op school in Amsterdam