in

Nikkie Plessen deelt foto van haar achterwerk om vriend te feliciteren

Nikkie Plessen is een bekende actrice, presentatrice en influencer in Nederland. Ze begon haar televisiewerk als VJ bij TMF en maakte haar debuut in 1998 in de televisieshow ‘Onderweg naar Morgen’. In 2000 speelde ze de rol van Nikki in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Tegenwoordig is Plessen ook een succesvolle ondernemer en wordt haar eigen vermogen geschat op zo’n 28 miljoen euro.

Hoewel Plessen veel succes heeft in haar carrière, heeft ze ook kritiek gekregen omdat ze zich niet lijkt te kunnen verplaatsen in de alledaagse realiteit van de ‘gewone mens’. Tijdens een item bij RTL Boulevard vorig jaar, besprak ze het dragen van merkkleding voor mensen die het financieel niet breed hebben. Plessen suggereerde dat het toch nodig was om merkkleding te dragen en dat je gewoon een sjaaltje van Louis Vuitton om kon doen van 100 euro.

Lees ook
Man met 150 sekspartners heeft alle geslachtziektes die er bestaan

Plessen staat ook bekend om haar zelfgerichte houding, waarbij het lijkt alsof het leven vooral om haar draait. Ze is hierin niet de enige bekende Nederlander, zoals bijvoorbeeld Sylvie Meis. Het Instagram-account ‘How can I make this about me?’ is erop gericht om dit soort berichten van bekende en niet-bekende Nederlanders te delen, waarbij het vooral om hen lijkt te draaien en niet om hetgeen waar het bericht eigenlijk over gaat.

Onlangs plaatste Plessen een felicitatiebericht voor haar goede vriend Randy Rapoldt op haar Instagram-account. Hierbij plaatste ze een foto van haar eigen achterwerk, maar waar was Randy eigenlijk in het bericht? Dit soort acties lijken de kritiek op Plessen’s zelfgerichte houding alleen maar te versterken.

Het lijkt erop dat Plessen soms vergeet dat ze een publiek figuur is en dat haar woorden en acties invloed hebben op anderen. Haar uitspraken over het dragen van merkkleding voor mensen met een krappe portemonnee werden dan ook bekritiseerd door velen, omdat het geen realistische oplossing is voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Het is belangrijk dat bekende personen zoals Plessen zich bewust zijn van hun invloed en verantwoordelijkheid, en zich ook kunnen verplaatsen in de situatie van anderen.

Lees ook
Gaby Blaaser toont haar blote achterwerk in stringbikini omdat het kan

Toch heeft Plessen ook veel fans die haar stijl en succes bewonderen. Als succesvolle ondernemer heeft ze een kledinglijn en een eigen schoenenmerk opgericht, en ze heeft ook een eigen stichting opgezet om kinderen te helpen die het minder goed hebben. Haar harde werk en succes hebben zeker bewondering verdiend, maar het is belangrijk dat ze zich ook bewust blijft van haar verantwoordelijkheid als publiek figuur en de realiteit van anderen die het financieel minder breed hebben.

Dodelijk ongeval met kind: yogaschommel: Jongetje opgeknoopt

Arriva ontslaat buschauffeur die telkens rukt: Bus kwam vaak te laat