in

Jessica (45) doodgeschoten door haar man: ‘3 kinderen nu wees’

Via crowdfunding wordt geld ingezameld voor de drie kinderen van de ouders die om het leven zijn gekomen bij een gezinsmoord in Rijswijk. Om ‘een nieuwe start te maken’. Afgelopen weekend werd de moeder van het gezin vermoord. Haar man is de vermoedelijke dader. Hij overleed woensdag aan zijn verwondingen.

Na het verlies van hun moeder Jessica (45) afgelopen weekend en de daaropvolgende dood van hun vader, wiens betrokkenheid bij het incident wordt verondersteld, staan deze kinderen er alleen voor. “Met de steun van familie en vrienden proberen we een nieuwe start mogelijk te maken voor deze drie onschuldige kinderen”, aldus de tekst op de crowdfundingspagina.

Lees ook
Koppel betrapt wildvreemde man tussen de kinderen in bed

Het initiatief, gestart door de korfbalvereniging Refleks in Rijswijk waar de familie actief was, heeft een verbluffende respons ontvangen. De teller staat momenteel op meer dan €35.000, met duizenden euro’s die per uur worden gedoneerd. Het doel is niet vastgesteld, maar eerder gericht op het bieden van een stevige basis voor de toekomst van deze kinderen.

Lees ook
Tragedie in Etten-Leur: man dood op straat, vrouw en kind zwaargewond bij steekpartij

De impact van dit tragische verlies is voelbaar in de lokale gemeenschap. De korfbalvereniging Refleks opende de kantine als ontmoetingsplek voor steun en bood professionele hulp aan voor degenen die het nodig hadden. Daarnaast heeft ook voetbalvereniging KMD uit Wateringen haar diepe geschoktheid uitgesproken en besloten om wedstrijden uit respect niet door te laten gaan.

De gemeente Rijswijk, vertegenwoordigd door burgemeester Huri Sahin, heeft de gebeurtenissen als ‘afschuwelijk’ bestempeld en spreekt van een ‘familiedrama’. De betrokkenheid van de lokale gemeenschap, verenigingen en individuen, toont een opmerkelijke eenheid en solidariteit in deze donkere tijden.

Man gooit cavia uit raam tijdens ruzie met vriendin

Hond uit veelbesproken aflevering Bureau Rotterdam ingeslapen