in

Moriah is te knap om vriendinnen te hebben: ‘Hun vriendjes willen me altijd versieren’

Maak kennis met de 27-jarige Moriah, een dame die behoorlijk wat dingen in haar leven doet. Zo is ze zowel model, rapper als influencer.

Ze heeft op het moment van schrijven zo’n 108.000 volgers op Instagram. Moriah barst van zelfvertrouwen en vindt dat ze er zelf fantastisch uitziet, maar naar eigen zeggen zorgt dat wel voor ook heel wat nadelen

Lees ook
Klopt het dat Nederlandse mannen hun reet niet wassen?

Zo kan ze nooit goed bevriend zijn met vrouwen blijkbaar. Echte diepe vriendschappen met dames heeft ze niet. Kan natuurlijk, maar de reden hiervoor is toch opvallend.

Klaarblijkelijk is Moriah te knap waardoor de vriendjes van haar vriendinnen haar altijd willen versieren of zelfs verliefd op haar worden.

“Vroeger kon ik me dingen veel meer aantrekken, maar nu hou ik vooral van mezelf. De meeste vrouwen hebben altijd een oordeel over mij omdat hun echtgenoten of vriendjes mij altijd willen.

Lees ook
Juf (24) heeft seks met leerling (15): “Ze ging hem zelf ophalen”

Ik ben altijd heel vriendelijk, maar vrouwen vinden mij vaak verwaand vanwege mijn knappe uiterlijk.”

Dat wil echter niet zeggen dat ze eenzaam is want mannelijke aanbidders heeft ze blijkbaar wel genoeg: “Ik hou van verwend worden en romantiek. Ik heb nooit een tekort gehad aan mannelijke aanbidders die met mij op een date willen gaan.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Moriah mills 🌹 (@thisismoriahmills)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Moriah mills 🌹 (@thisismoriahmills)

Dronken vrouw verzet zich hevig en laat scheten bij arrestatie na ongeluk

Man poept voor voordeur en valt met broek op enkels in slaap in voortuin Boxtel