in

Moeder vraagt gebeden voor dochter nadat haar vriend haar in coma slaat

Een gebroken moeder smeekt om gebeden nadat haar dochter het slachtoffer werd van huiselijk geweld. De jonge vrouw ligt nu aan de levensondersteuning op de intensieve zorgen.

Cindy Martin-Wolfe heeft het publiek gevraagd om aan haar dochtert te denken. Ze wil ook een waarschuwing verspreiden over de drieste realiteit achter huiselijk geweld. Dat meldt Love What Matters.

De moeder vertelt hoe haar dochter Cindy gewurgd en gekneusd werd. De hulpdiensten probeerden haar tot drie keer toe te reanimeren om haar hart opnieuw te doen kloppen. Maar zelfs dan kon ze nog niet zelfstandig ademen.

Lees ook
Moeder komt er via Facebook achter dat haar vermiste dochter Alesha (6) dood is

“Ik lig in het ziekenhuis in San Francisco met mijn dochter Jessica,” legt Cindy uit. “Ze ligt op de intensieve zorgen nadat ze het slachtoffer werd van huiselijk geweld.”

“Ze zullen haar traag opnieuw terug opwarmen terwijl ze haar hersenen monitoren. Indien mogelijk zullen ze haar traag opnieuw wakker maken om te zien hoeveel schade er is. Dit is hoe mijn ‘partner’ zijn liefde toonde aan haar.”

“Hij is voortvluchtig. Ik ga vrijdag naar de rechtbank. Onze familie is er kapot van, hopend dat onze lieve Jessica terug naar huis kan.”

“Samen moeten we allemaal meer ondernemen. We moeten deze horror stoppen.”

Jazeker, we moeten meer doen samen. Huiselijk geweld is een ernstige ziekte in onze samenleving, en moet zo snel mogelijk uitgewist worden.

“Bid voor onze Jessica en onze familie,” vraagt Cindy via Love What Matters.

“Bedankt uit de grond van ons hart.”

“Ik deel deze foto’s voor iedereen die dit ook heeft meegemaakt, of er midden in zit. Ze wil hen tonen wat ze kunnen overkomen. Dankjewel.”

Cindy, al onze gedachten en steun gaan vandaag naar jou. We hopen dat je snel kunt herstellen en dit kunt overwinnen.

Lees ook
Man heeft 24/7 stijve – Elke dag huilen en krijsen van de pijn

Sanne is 23 en verdient zesduizend euro netto

Aha, dáárvoor is dat ‘zakje’ aan de binnenkant van je onderbroek