in

Moeder verdronk dochtertje (3) omdat ze ‘veiliger was in de hemel dan bij ex’

In het Verenigd Koninkrijk werd deze week een verschrikkelijk tragische zaak behandeld. Een vrouw, die terechtstond voor de moord op haar dochtertje (3), verklaarde er voor de rechtbank dat ze haar verdronken had omdat ze ‘veiliger was in de hemel dan bij haar ex’.

Moeder Claire Colebourn beweerde dat de enige manier om haar dochtertje Bethan veilig te houden, was door haar te vermoorden en er zo voor te zorgen dat ze niet in de buurt van haar vader kon zijn.

Lees ook
’Mijn moeder deed het met mijn vriend, terwijl ik moest bevallen’

De 26-jarige voormalige biologielerares, die gescheiden leefde van haar echtgenoot Michael, zei dat ze zelfmoord wilde plegen omdat haar thuissituatie alsmaar erger werd. Deze week ging ze in de rechtbank over tot volledige bekentenissen.

De beklaagde omschreef hoe haar dochter haar smeekte om niet naar haar vader te hoeven gaan. “Het breekt je hart om te zien dat je kleine meisje je smeekt dat ze papa niet wil zien.

Lees ook
Hondenverkrachter actief in Nederland: Meerdere honden verkracht

Als een moeder die van haar dochter hield, en nog altijd houdt, te moeten horen hoe je dochter zegt dat ze haar eigen vader niet wil zien”, verklaarde ze.

Het proces loopt verder …

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties.

Netflix zoekt professionele serie-kijkers! 3500 euro netto per maand!

Dit gebeurt er als je een gaatje in je tand negeert