in

Moeder liet zoontjes voor straf de wc likken

Een 24-jarige moeder uit Texas is gearresteerd omdat de politie erachter is gekomen hoe zij haar kinderen strafte. Sara Anne Woody had verschillende manieren om de kleintjes aan te pakken. Zo liet ze haar zoontjes bijvoorbeeld de toiletpot likken als ze dacht dat ze tegen haar logen.

In totaal liggen er 30 aanklachten tegen de vrouw, waarvan 27 gaan over het toebrengen van letsel aan een kind en twee aanklachten voor medeplichtigheid. Waar de dertigste aanklacht voor is, is niet bekend.

Lees ook
Studies beweren dat mannen pas na hun 54e levensjaar volwassen worden!

Straffen
Volgens Wichita Falls Times Record News zou Woody haar zoontjes van 7 en 12 jaar oud voor straf de vieze toiletpot hebben laten likken. Ook zou de vrouw de genitaliën van de jongens met een riem hebben geslagen en hun tong hebben verbrand met een aansteker voor de barbecue.

De autoriteiten kregen de vrouw in de gaten toen één van de jongens naar het ziekenhuis werd gebracht met een verwonding aan zijn lip. Zij startten een onderzoek en vonden al snel dat de moeder de jongens op bizarre wijze strafte als ze dacht dat ze tegen haar logen.

Als Woody dacht dat de jongens eten stalen, moesten ze een verschrikkelijk brouwsel drinken van onder andere appelciderazijn, waardoor ze gingen overgeven. De kinderen werden in het kader van dit onderzoek ondervraagd door een kinderadvocaat en daar vertelde één van hen dat ze verplicht moesten opdrukken. Als hij dan de grond raakte, werd hij door zijn moeder geslagen met een peddel of tentstok.

Lees ook
Vrouw gekatapulteerd tijdens wilde vrijpartij - Ze is nu verlamd

Echtgenoot
De echtgenoot van de vrouw, Johathan Darrell Woody, is ook opgepakt voor het in gevaar brengen van de kinderen. Ook wordt hij als medeplichtig gezien. Hij zou namelijk geweten hebben wat zijn vrouw deed, maar hij heeft haar nooit gestopt.

De kinderen zijn nu ondergebracht bij familieleden. Opmerkelijk genoeg heeft Sara Woody al wel weer een potentieel nieuw slachtoffer in haar buik, maar hopelijk heeft ze haar lesje geleerd.

Hond uit rijdende auto gegooid in Hilversum

Vlaamse kleuter hersendood na slok zeewater