in

Moeder en zoon zijn verliefd, we doen het elke week..

Een moeder en zoon uit het het Amerikaanse New Mexico zeggen smoorverliefd op elkaar te zijn. De rechter wil dat de twee hun relatie verbreken, maar dat zijn ze niet van plan. Ze riskeren hiermee allebei een gevangenisstraf.

De 36-jarige Monica Mares heeft een relatie met haar 19-jarige zoon Caleb Peterson. Ruim twintig jaar geleden gaf ze haar zoon op voor adoptie maar vorig jaar zocht Peterson weer contact met zijn moeder.

Rond de kerst raakten de twee aan de praat via Facebook. Ze besloten af te spreken en al vrij snel sloeg de vonk over.

Lees ook
Kind ligt dood in vuilniszak op balkon, politie doet onderzoek

Aantrekkingskracht
Kort na ‘de eerste’ ontmoeting trok Peterson in bij zijn moeder en werd hij verliefd op haar. „Ik was nog nooit met iemand geweest die eten voor me maakte en voor me zorgde”, zegt de 19-jarige tegen Daily Mail.

„Ze deed haar uiterste best om mij gelukkig te maken. Na ongeveer een week begon ik gevoelens voor haar te krijgen en werd ik, denk ik, verliefd.”

Het stel moet binnenkort voor de rechter verschijnen. Als ze schuldig worden bevonden voor incest, kunnen ze allebei 18 maanden achter de tralies verdwijnen.

Mares en Peterson besloten daarop naar de media te stappen en hun verhaal te doen. Ze willen hiermee meer bewustzijn creëren voor hun ‘genetische s*ksuele aantrekkingskracht’, een term die wordt gebruikt bij familieleden die zich s*ksueel tot elkaar aangetrokken voelen als ze elkaar als volwassenen ‘voor het eerst’ ontmoeten.

Bedreigingen
Mares heeft nog acht andere kinderen maar is bereid hen op te geven als ze met Peterson mag blijven.

Lees ook
Waarom de geslachtsdelen van mannen over de hele wereld steeds kleiner worden

„In eerste instantie hielden we alleen elkaars handen vast, maar dat leidde tot zoenen, wat weer leidde tot meer”, vertelt de moeder.

„Ik voelde me enorm op mijn gemak bij hem en we werden steeds meer verliefd op elkaar.” De moeder gaat niet graag meer naar buiten in haar woonplaats. Op straat wordt ze namelijk uitgescholden en bedreigd.

Het leven van Peterson werd ook beïnvloed door de relatie met zijn moeder. Hij heeft bijvoorbeeld geen contact meer met zijn vader.

Daily Mail sprak Mares en Peterson los van elkaar omdat ze anders het gerechtelijk bevel zouden overtreden.

„Als ik haar nu kon spreken, zou ik tegen haar zeggen dat ik van haar houd, haar enorm mis en niet kan wachten om haar weer te zien”, aldus de tiener.

Aha: zwangere vrouwen kunnen aan hun navel zien wat het geslacht wordt

Deze armband geeft een elektrische schok als je teveel geld uitgeeft