in

Miljoenen vrouwen worden helemaal wild van deze ‘kink’, en veel mannen hebben het nog niet door

Seksueel verlangen is zeer uniek voor een individu, en met de opkomst van de sociale media zijn we steeds meer te weten gekomen over de eindeloze voorkeuren die er in de wereld zijn. Eén daarvan is verrassend in de zin dat zoveel mensen ervan genieten, misschien zelfs zonder de definitie te kennen. In het Engels noemt men dit de ‘praise kink’. Dat vraagt natuurlijk om een woordje uitleg…

Het gaat hier over mensen die opgewonden geraken wanneer ze tijdens de seks complimenten krijgen van hun partner(s). De ‘kink’ is zo populair momenteel dat hij trending is op TikTok. In de Daily Mail praat onder anderen columniste Jana Hocking erover: “Het is eigenlijk vreselijk egocentrisch en een beetje narcistisch. Maar ik ben er echter heel erg mee bezig. Maar als je naar al die filmpjes op TikTok kijkt, dan ben ik duidelijk niet de enige die ervan smult. Volgens mij gaat het om miljoenen vrouwen wereldwijd.”

Lees ook
11-jarige verliest oog en alle vingers door vuurwerk

“Je doet het geweldig!”
“De kink gaat over mensen die het leuk vinden om te horen hoe geweldig ze zijn, vooral in de slaapkamer,” ging ze verder. “Dus als je bent zoals ik en je wordt een beetje wild als je vent je complimenteert tussen de lakens… Welkom, je maakt deel uit van de familie! Dingen die ik specifiek graag hoor zijn bijvoorbeeld ‘Je doet het zo geweldig’ of ‘Je borsten zien er geweldig uit’ of ‘Daar ben je zo goed in’. Dat zijn zaken waar ik op kick.”

Lees ook
Genderneutrale Efteling bezoeker verdrietig: 'Ik kan niet naar het toilet'

Niet alleen tussen de lakens
Maar deze ‘kink’ komt niet alleen voor tussen de lakens. Zo is er op TikTok een filmpje te zien van een vrouw die aan het gamen is en tijdens een multi-player game lof kreeg van haar virtuele partner, die haar herhaaldelijk vertelde ‘nice job’ en ’that’s amazing’ terwijl ze hun tegenstanders uitschakelden. Naast de beelden schreef ze: “Deze kerel voedde mijn praise kink het hele spel zonder het te weten.” Een andere TikToker schreef: “Oef, de praise kink is trending op TikTok, en niet alleen voor seks. Blij nu te weten dat ik geen buitenbeentje ben. Ik heb het tijdens het sporten.”

Waarom mannen een bloedneus krijgen of flauwvallen bij een erectie

Grote zoekactie in waterplas naar jongetje (6), familie doet geen oog dicht: ‘Maar we houden vol’