in

“Mijn vrouwelijke baas kijkt constant natuurfilmpjes op het werk en dwingt me om mee te kijken”

Op het forum Reddit vind je vaak hallucinante verhalen van mensen die ten einde raad zijn en de andere forumleden om advies vragen. Dit is zo’n verhaal van een man die een ‘probleempje’ heeft met zijn vrouwelijke baas, met wie hij heel vaak alleen op kantoor zit.

“Ze kijkt voortdurend naar natuurfilmpjes op haar laptop en ze doet geen enkele moeite om het te verbergen,” onthult de man. “Ik vind dit niet gepast of grappig. Vaak roept ze me: ‘Kom, dit moet je zien!’. Ze smeekt me haast om te stoppen met wat ik aan het doen ben, mijn bureau te verlaten en te staren naar wat voor rommel ze ook op haar scherm bekijkt – hoe vuiler en smeriger, hoe beter. Ze is brutaal. Ze houdt vooral van het kijken naar trio’s – twee vrouwen en een man, dat is haar ding.”

Lees ook
Marisol trekt haar ‘boodschappenbroek’ aan en maakt de vakkenvullers gek

“Zij doet niks, alleen maar opgewonden geraken”
De man zegt dat zijn baas ook het geluid aan laat en dat het kreunen en grommen hem misselijk maakt. “Sinds de pandemie zijn we verhuisd naar een armoedig kantoor aan de rand van onze stad. We zijn een team van slechts vier personen, maar aangezien de andere twee vaak op de baan zijn, ben ik vaak alleen met haar. Zij doet écht niks! Ik ben diegene die de boel laat draaien. Zij geraakt alleen opgewonden van naar haar filmpjes te kijken,” vertelt hij.

“Ze vindt me een nerd”
“Ze gaat ook heel vaak naar het toilet. Ik wil gewoon niet weten wat ze daar allemaal uitspookt!” gaat hij verder. “Ik ben het zat om misbruikt te worden. Ik heb haar verteld dat ze een probleem heeft, maar ze lacht gewoon in mijn gezicht. Ze beweert dat mannen altijd naar porno kijken, dus waarom ik niet? Ze vindt dat ik een beetje een nerd ben. Onlangs haalde ze wat bier en probeerde ze me te bevelen te stoppen met werken en een feestje te vieren. Maar ik ben een plichtsgetrouw type – ik heb rekeningen te betalen. Wat moet ik doen!?”

Lees ook
Internetdate loopt uit de hand: man vastgebonden in bos met panty op hoofd

“Wat een hel!”
De reacties op de roep om hulp van de man stroomden massaal binnen. Iemand zei: “Ik heb medelijden met jou dat je in deze hel moet werken!” Iemand anders reageerde: “Je baas is een egoïstische nachtmerrie.” Een ander zei: “Wees niet te beschaamd om een of al deze kwesties aan de orde te stellen. Ga nog een stap hogerop in je bedrijf, als die er al is…” Iemand had nog een voorstel: “Schrijf alles op wat er tot nu toe is gebeurd en begin een dagboek bij te houden. Dat zal zeker van pas komen als je er een zaak van wil maken.”

Marisol trekt haar ‘boodschappenbroek’ aan en maakt de vakkenvullers gek

Zorgen groeien na verdwijning van 16-jarige Yoran Krol uit Sleeuwijk