in

Mijn vrouw laat altijd boeren wanneer ze mij oraal bevredigt

Het verleden heeft ons al geleerd dat een potje stomende seks soms serieus verkeerd kan gaan en zelfs voor ernstige ‘verwondingen’ kan zorgen. Maar onder de lakens gebeuren vaak ook hilarische dingen, die je dan langs de andere kant misschien ook weer niet wil meemaken.

Op Reddit deelden een aantal mensen zulke ‘incidenten’. Dit is onze top tien:

1. “Mijn partner zegt soms dingen die ze zich nadien niet meer herinnert. Ze vernoemt bijvoorbeeld soms de namen van onze huisdieren tijdens de seks!”

2. “Ik krijg ontzettend vaak krampen in mijn kuiten en schreeuw het dan uit van de pijn. Mijn vrouw schrikt zich nog altijd rot…”

10 vervelende ‘seksverhalen’: “Mijn vrouw laat altijd boeren wanneer ze mij oraal bevredigt”
3. “Mijn vrouw laat soms een scheet op mijn ballen!”

Lees ook
Goed nieuws voor de theedrinkers: Theeleuten leven langer en gezonder

4. “Het is behoorlijk bizar, maar mijn vrouw laat regelmatig een boer terwijl ze me pijpt. En nee, ik vind het niet sexy.”

5. “Op een keer zakten we door het bed. Heel het bed was naar de vaantjes! We zaten nog in de ‘honeymoonfase’, we trokken er ons niks van aan en gingen dus gewoon door.”

6. “Op een bepaald moment, terwijl we volop bezig waren, begon mijn partner plots mijn penis te kietelen. We kregen beide de slappe lach en dat duurde minutenlang. Van seks kwam er niks meer in huis.”

10 vervelende ‘seksverhalen’: “Mijn vrouw laat altijd boeren wanneer ze mij oraal bevredigt”
7. “We hadden klassieke muziek opgezet, maar plots schakelde het over op de radio, waar net een kinderliedje speelde à la Teletubbies. We zijn niet gestopt om van zender te veranderen, maar het was best een vreemd momentje!”

Lees ook
Man strooit met vuilnis en steekt piemel door celdeur na aanhouding

8. “Ons zoontje stapte de kamer binnen toen wij volop bezig waren, stond vervolgens een halve minuut naar ons te staren en ging weer buiten.”

9. “We waren vol gas aan het geven en hadden zelfs niet door dat onze kat mee in bed was gekropen! Ze zat gewoon gezellig mee onder de lakens.”

10 vervelende ‘seksverhalen’: “Mijn vrouw laat altijd boeren wanneer ze mij oraal bevredigt”
10. “De ouders van mijn lief waren weg en we gingen flink te keer. Plots hoorden we dat haar ouders thuiskwamen en iemand de trap op kwam. Ik kon niks anders bedenken dan in mijn blootje onder het bed te duiken. Even later hoorde ik haar vader zeggen: “Hey kerel, ruim je boeltje eens op! Al je kleren liggen hier gewoon op de grond naast het bed.” Ik ben toch nog blijven liggen tot hij de kamer weer uit was…”

Gezin rouwt om overleden hond, laat deze ombouwen tot vloerkleed ter nagedachtenis

‘Ik droom weleens van een man die niets liever doet dan me urenlang likken’