in

‘Mijn vriend ging vreemd, dus nu heeft hij pikstraf’

Barbara (27), 1 dochter van 18 maanden en vier jaar samen met Kyran (25), vindt dat haar vriend er wel heel makkelijk vanaf is gekomen nadat hij vreemd is gegaan. Dus geeft ze hem straf.

“Het vloog hem allemaal aan. De zwangerschap. Een baby. Het huwelijk toen ik drie maanden zwanger was: ideaal, dan had hij het toekomstige kind meteen erkend.

Maar het ging allemaal wel heel erg snel voor hem. Kyran was ook nog jong. Net 21 toen we een relatie kregen, 22 toen ik zwanger raakte.

Hij was dolgelukkig met mij, wilde het kind graag hebben, maar het benauwde hem ook. En dus vluchtte hij weg. In de armen van Annabelle, een stagiaire op de redactie waar hij werkte. Zij vond hem stoer, keek tegen hem op.

Ze gaf hem aandacht op een moment waarop hij met zijn veranderende rol worstelde. En hij dook er vol in. Kyran zoende met haar.

Lees ook
Zwangere moeder steekt handen 6- jarige dochter in brand na stelen snoep

Meerdere malen. En terwijl ik thuis hydrofiele luiers stond te strijken, neukte hij Annabelle in een goedkoop hotel. Zo fout. Zo cliché.

Ik had niks in de gaten. Zat op mijn roze wolk te dromen over eenhoorns en zoete meisjesnamen. Ik merkte niets van zijn onrust, zijn stiekeme gedrag, het nachtelijke ge-app en uiteindelijk zijn knagende schuldgevoel.

Toen ik ontdekte dat hij was vreemdgegaan, was de baby er al lang en breed en was hij alweer bij zinnen gekomen. Hij was dol op onze dochter Maya en een topvader die meer geduld met haar had dan ik.

Minnares
Het liefst had hij mij nooit verteld over zijn ‘misstap’, zodat het allemaal met een sisser zou aflopen. Maar daar wilde deze Annabelle niet aan meewerken.

Ze was inmiddels smoorverliefd op hem geworden en niet van plan hem zomaar op te geven. Ze kon niet verkroppen dat hij haar steeds afwees en zich op zijn gezin richtte.

Ze chanteerde hem en dwong hem nog een allerlaatste keer seks te hebben, bij haar thuis. Een afscheidswip, anders zou ze mij inlichten. Kyran weigerde.

Hij is wel bij haar langsgegaan om het uit te spreken, heeft nog even met haar gezoend, maar ging niet in op verdere avances. En toen werd ze woedend.

Lees ook
Dit gebeurt er wanneer je een bruisbal van 907 kilo in het zwembad gooit!

Zo boos dat ze mij bestookte met berichtjes toen hij onderweg was naar huis. Nietsvermoedend checkte ik het arsenaal aan berichten van deze vreemde dame, die graag in contact met mij wilde komen.

Ze had me iets te vertellen over mijn man. Ze stelde zich voor als Kyrans minnares. De vrouw met wie hij al een halfjaar een relatie had en met wie hij even ervoor ‘nog heerlijk had liggen tongen…’

Op dat moment trok al het bloed uit mijn gezicht. Ik ben dolblij dat ik Maya niet vasthield, want ik had haar laten vallen.

Ik kon zelf nog amper staan. Mijn hart klopte als een waanzinnige. Zou dit waar zijn? Toen Kyran niet veel later thuiskwam, hoefde ik hem alleen maar te vragen of hij een zekere Annabelle kende. Zijn geschrokken en schuldbewuste gezicht bevestigde meteen de vreselijke berichten.

Ik heb ijselijk hard gegild. Geschreeuwd dat hij een bedrieger en enorme lul was. Kyran begon mee te huilen.

Riep hoeveel hij van mij en Maya hield, dat het allemaal een fout was geweest, dat hij enorme spijt had en me geen pijn had willen doen.

Joyce sterft aan hartaanval door naakte indringster

Een kater, dacht Jennifer. 24 uur later was ze dood