in

“Mijn poesje stond in brand toen ik gelikt werd door een man die spicy kip at”

P*rn*ster Cindy Starfall heeft een verhaal uit haar uitgebreid dating-verleden onthuld, nog van voordat ze in de volwassenenindustrie terecht kwam. Ze moest een keer ‘ijs op haar geslachtsdelen leggen’ nadat haar afspraakje pikante kippenvleugeltjes had gegeten. Pittig…!

Voordat ze voltijds natuurster werd, versleet Cindy maandelijks wel een aantal dates, zo beweert ze zelf. Maar één afspraakje springt er in het bijzonder uit… Cindy, die opgroeide in Vietnam maar nu in de VS woont, vertelde aan Daily Star: “Ik had eens een afspraakje en hij nam me mee naar Buffalo Wild Wings. We dachten dat het een goed idee zou zijn om hun’ Blazin’ Carolina Reaper Wings’ te proberen. Dat is echt hot stuff!”

Lees ook
Transgender vrouw besteedt €70.000 aan ‘perfect’ uiterlijk

“Je bent heet!”
“Daarna gingen we terug naar zijn huis en besloten we wat te dollen” gaat ze verder. “Toen hij me befte, voelde het zo warm en lekker, maar toen voelde ik mijn clit*ris echt bijna in brand staan!” Het werd nog erger door de slechte communicatie tussen de twee. “Mijn Engels was niet geweldig op dat moment, dus ik wist niet hoe ik het probleem moest beschrijven” zei ze. “Ik bleef hem zeggen: ‘Je bent heet, je bent heet!’”

Lees ook
“Ik ben 53 jaar ouder dan mijn vriendje en samen verdienen we een pak geld met pikante filmpjes!” (foto’s/video)

De man dacht natuurlijk dat Cindy daar iets anders mee bedoelde en bleef doorgaan. “Ik moest zijn hoofd van me af duwen en koud water over mijn vagina gieten en we hebben er ook nog ijs opgelegd” zei ze. “Na een uurtje of zo was de boel een beetje geblust, maar we hebben beiden die dag een belangrijke les geleerd!” Wat een pikant avontuur zeg!

Meisje (6) komt bijna om het leven in snikhete glijbaan McDonald’s: Help, Ik ga dood!

Maritza: ‘Vriend van mijn man laat steeds remsporen achter in onze wc’