in

“Mijn lief wil nooit met me vrijen. Ik krijg meer likjes van de hond van de buren dan van haar”

Zoals jullie hier al eerder hebben kunnen lezen, heeft de Britse krant Daily Star een eigen ‘Tante Kaat’ genaamd Jane. De dame krijgt vragen van lezers die wat betreft hun seksleven met een of ander probleem geconfronteerd worden. En Jane probeert dan een goed advies te formuleren. Deze keer kreeg ze te maken met een man die een probleempje heeft met zijn niet al te hitsige vriendin…

“Mijn vriendin en ik hebben nog nooit seks gehad. We houden van elkaar en slapen in hetzelfde bed, maar we hebben nog nooit geslachtsgemeenschap gehad,” vertelde de man. “Ik heb nog nooit haar borsten aangeraakt of mijn vingers ergens intiem gestoken. Op haar beurt heeft ze me nooit verwend of gestreeld. We hebben gezoend, maar nooit meer gedaan dan de gemiddelde onhandige 13-jarige op een eerste afspraakje. In het begin van onze relatie was ze verlegen om me haar lichaam te laten zien.”

“Ik schaam me om er met iemand over te praten”
“Als tiener was ze mollig en ze haatte haar overtollige vlees. Ik zei haar dat het me niets kon schelen, maar ze hield me op afstand. Ze smeekte me om haar de tijd te geven terwijl ze me leerde vertrouwen en aan haar zelfvertrouwen werkte. Toen brak ze haar been bij een skiongeluk. Wekenlang bleef ze huilen. Toen sloot ze zichzelf op en ging het nog verder bergafwaarts met haar,” ging hij verder. De man legde uit dat zijn lief daar bovenop ook nog eens een bacteriefobie ontwikkelde. Ai ai…

Lees ook
Monica Geuze filmt haar eerste pornofilm ooit

“Ze was doodsbang om ziek te worden en seks voorstellen leek ongepast, dus ik hield afstand,” zei hij. “Nu voelt het alsof het moment voorbij is. De omstandigheden hebben zich tegen ons gekeerd. Haar been is genezen, we hebben onze dagelijkse routines en het leven is goed, maar we hebben geen seks – en hebben dat ook nooit gehad. Ik schaam me te erg om dit aan iemand toe te geven. Ik werk met een stel brutale kerels. Als er op het werk over seks gepraat wordt, dan doe ik mijn best om te lachen en te doen alsof ik volledig tevreden ben in de slaapkamer, maar ik leef in een leugen.”

“Krijg meer likken van de hond van de buren…”
“Weet je, ik krijg meer likken en genegenheid van de hond van de buren dan van haar en ik weet niet meer wie ik ben. Wat moet ik in godsnaam doen!?” Zoals altijd had tante Jane wel wat advies in petto. Ze zei: “Ze smeekte je om op haar te wachten – en dat deed je. Maar toen brak ze haar been en waren jullie fysiek niet in staat om te vrijen. Ze worstelde met de blokkades en piekerde over haar gezondheid – allemaal heel begrijpelijk. Nu lijkt het leven weer een beetje normaal, maar jullie leven als broer en zus.”

Lees ook
Na Jayme (3) overlijdt ook broertje Gaja: 'Nog geen 12 uur geleefd'

“Misschien is zij niet het meisje voor jou…”
“Dit is doodzonde, want seks brengt troost en een betere gezondheid van het hart (letterlijk); het vermindert depressie en angst en verbetert het gevoel van eigenwaarde. Weet je zeker dat je haar volledige geschiedenis kent? Is ze in het verleden gekwetst of teleurgesteld? Heeft ze problemen waarover ze beter met een opgeleide professional kan praten? Misschien kan ze haar huisarts raadplegen? Organiseer een gesprek. Vertel haar dat ze speciaal voor je is, maar dat ze ook een gesloten boek is. Is ze geïnteresseerd in een seksuele relatie – nu of in de toekomst?”

“Wees gevoelig en vertel haar dat je alle tijd van de wereld hebt om naar haar verhaal te luisteren zodat je het eindelijk begrijpt. Er is niets mis mee om haar vriend te zijn, maar als je op zoek bent naar liefde binnen een complete relatie, dan is ze misschien niet het meisje voor jou,” besloot Jane.

Natuurster Riley Reed onthult het soort scènes waardoor haar vriend haar verliet: “Dat kon hij niet aan”

Opmerkelijke ontdekking: Lijkwagen met 675 kilo drugsgrondstoffen op de A77