in

69-jarige Michelle op zoek naar een jonge vent: ‘Ik slik door’

0nlyFans hoeft natuurlijk geen introductie meer. Honderdduizenden mensen verdienen met dit platform een aardig centje bij of zelfs een mooi fulltime inkomen door na*ktbeelden of p*rnobeelden van zichzelf te posten waar hun volgers dan maandelijks een vast bedrag voor neertellen.

De echte grootverdieners zijn vaak celebs, dames die al heel wat volgers hadden via Instagram, reality-sterren en af en toe heb je er ook nog heel harde werkers tussen die met een beetje geluk en door de juiste markt aan te spreken ook heel wat geld verdienen.

Van escorte naar 0nlyFans
De 69-jarige Michelle kan je best wel onder die categorie zetten. In een 25 minuten durende mini-documentaire over haar leven en haar 0nlyFans-pagina doet ze uit de doeken wat zij als gepensioneerde doet en hoe ze haar geld verdient.

Lees ook
Alkmaarse daklozen maken zich niet druk om naderende kou: “Seks houdt me wel warm”

Michelle heeft echt het gat in de 0nlyFans-markt gevonden want ze zit bij de 1% beste verdieners van het platform.

In haar jonge jaren was Michelle nog wat braver, maar ondertussen is ze dus een echte G*LF. Voor 12,99 dollar per maand krijg je alles wat je hartje begeert.

Zo gaat ze volledig naakt en post ze geregeld p*rnofilmpjes. Bijna niets is een brug te ver voor Michelle.

Aangezien ze vroeger nog een s*kswerker is geweest en flink wat esc*rtewerk heeft gedaan, weet ze ook wat mannen echt willen, aldus Michelle.

33.000 dollar per maand
In het begin was ze nog een heel kleine 0nlyFans-creator, maar toen ze een pikante video op Twitter had gezet en deze werd gedeeld door een beroemde rapper ontplofte haar account.

Ze vroeg daarin wie met haar wel eens een spannend avontuur wou beleven terwijl ze l*ngerie aan had die nog weinig aan de verbeelding overliet. Ze liet ook nog weten dat ze goed kan zuigen.

Lees ook
Katie (22) verloor haar gezicht na een zelfmoordpoging, zó ziet ze er 4 jaar later uit

Wat volgde waren honderden berichten en 66.000 nieuwe fans op Twitter. Door deze nieuwe fans verdiende ze die maand maar liefst 33.000 dollar. Michelle haar 0nlyFans-carrière was gestart.

Omdat ze bijna 70 is heeft ze natuurlijk wel wat ouderdomskwaaltjes, maar dat vindt Michelle geen excuus om niet meer van s*ks te genieten.

En zolang anderen ook van haar genieten, blijft ze 0nlyFans met veel plezier doen en het verdient sowieso een stuk beter dan haar pensioen. Haar hele verhaal en motivatie zie je in onderstaande video. Best interessant en diepgaand.

Vader liet overleden jongen (4) die smeekte om voeding handgel drinken

Man moet onder druk van zijn vrouw dagelijks seks hebben met schoonzus