in

Met deze tips kan je zelfs met een microjongeheer een wild beest in de slaapkamer zijn

0,6% van de mannelijke wereldbevolking heeft een microjongeheer. Het voordeel is dat je veel plaats in je broek hebt, maar een vrouw s*ksueel plezieren indien je enkel op je jongeheer wil rekenen, is dan weer niet zo simpel.

S*kstherapeute Elizabeth McGrath vertelde in een interview dat ook mannen met een mini-worstje kunnen presteren in de slaapkamer. Ze gaf zelfs even enkele tips mee. Wij sommen ze graag voor je op:

Jongeheerverlenger
Met een jongeheerverlenger zou je gemakkelijk een cocktailworstje groter kunnen maken. Je zet dit stuk plastiek gewoon op je blokfluit en je kan aan de slag.

Lees ook
Man (25) smoorverliefd op kakkerlak: “Ze neemt me van achteren”

Aangezien dit hebbeding een microjongeheer soms twee keer langer en dikker maakt, genieten de meeste vrouwen er wel van. Je zelfvertrouwen daarentegen zal wel compleet gekelderd zijn.

Haar plezieren met een s*ksspeeltje
Volgens de s*kstherapeute is het in de slaapkamer heus niet belangrijk dat je enkel maar goed kan pompen.

Het gaat om het genot en plezier. Indien jij een vrouw door middel van s*ksspeeltjes kan laten genieten en niet zozeer met je jongeheer dan zullen de meeste dames net zo voldaan zijn als bij andere mannen.

Schuren en wrijven
Volgens Elizabeth kan je ook best aan de slag gaan met een cocktailworstje: “In plaats van te penetreren kan je ook schuren of wrijven met een micro-jongeheer tegen een vrouw haar vagina.

Lees ook
Man stopt halter van 20 kilo in achterwerk om calorieën te verbranden

Indien je op de juiste plekken wrijft dan kan dit ook zeer prettig aanvoelen. Probeer alles eens uit en misschien vindt ze het wel geweldig.” Een goede ‘schuurder’ kan dus ook heel wat dames plezieren

Hou het bij s*ksstandjes waar je geen grote penis voor nodig hebt
Er zijn verdomd veel standjes die je kan doen. Heel wat waar je ongetwijfeld nog nooit van hebt gehoord.

Zo zijn er heel wat posities waarbij je geen grote pretstok nodig hebt om stimulatie te verkrijgen voor haar. Denk hierbij aan ‘de vlinder’, ‘het Sofa-standje’ of ‘de splitser’.

Zo verdien je 40.000 dollar per maand samen met je vader (foto)

Lana geeft verloofde 2 keer per week borstvoeding, omdat het voedzaam is