in

Meisje blijkt kankerpatiënt te pesten, haar moeder reageert met harde hand

Degenen die pesten kunnen zoveel blijvende littekens achterlaten voor hun slachtoffers. Pesten komt in veel verschillende vormen en vandaag de dag is er de gruwel van anoniem pesten via sociale media.

Als ouder kan ik me niet voorstellen wat ik zou doen als ik erachter zou komen dat een van mijn kinderen een pester was. In de onderstaande video is de reactie van een moeder op het ontdekken dat haar dochter een pestkop is het hele internet overgegaan, waar het een hoop controverse heeft veroorzaakt.

Lees ook
Dit zijn 5 dingen die je na een vrij-partij moet doen…

We hebben allemaal de video’s gezien van ouders die hun kinderen dwongen om zich te verontschuldigen voor hun slechte gedrag, maar deze video tilt dat naar een heel nieuw niveau.

Blijkbaar, nadat ze ontdekte dat haar dochter een kankerpatiënt pestte omdat die kaal was, neemt deze moeder drastische maatregelen als een harde les voor haar dochter, filmt ze het hele ding en post het op sociale media.

Lees ook
Gezin sluit vos acht jaar op in garage om hem tam te maken: “Zo’n dier is toch geen hond?”

Om haar dochter te laten zien hoe onaanvaardbaar haar gedrag was, besloot ze haar haar af te scheren! Zoals de video hieronder laat zien, is het meisje duidelijk van streek terwijl haar haar op de grond valt.

Het is niet bekend waar de video is gemaakt. Volgens sommige publicaties bestaat de video al een tijdje en schoor de moeder het haar van het meisje omdat ze ongepaste foto’s van zichzelf op sociale media plaatste.

Wat is de reden van deze zware straf? Wat denk je? Is deze moeder een goede ouder? Deel je mening hieronder en deel dit artikel

Energiedrank doodt Austin bijna, en laat hem achter met enorm gat in zijn hoofd

Jonge blondine: ‘ik kan elke man die ik wil in mijn bed krijgen’