in

Mayra (38) heeft door cosmetische ingrepen ’s werelds grootste voorgevel: “het zijn net 2 sloopkogels”

In de huidige samenleving is er veel moed voor nodig om je leven in een unieke zaak te leven. Je dromen najagen zonder je druk te maken over wat anderen misschien denken, is niet alleen moeilijk, maar ook afkeurend.

Mayra Hills, 38, is een vrouw die haar perfecte imago najaagt, en ze heeft nu ’s werelds grootste voorgevel door middel van operaties.

Ze houdt van haar lichaam, krijgt graag aandacht en wordt nu gevolgd door tienduizenden fans online.

We schreven eerder over de 62-jarige Annie, die de grootste natuurlijke voorgevel ter wereld heeft. Het kan echter zijn dat ze nu qua grootte moet wijken voor Mayra Hills.

Lees ook
Adam laat geslachtsdelen weghalen omdat die zijn “uiterlijk” verpesten

Begonnen met cup- A
De 38-jarige Duitser heeft ’s werelds grootste voorgevel – na verschillende vergrotingsoperaties.

Ooit had ze een cup-A, maar nu rockt ze maat 32Z. Haar ongeëvenaarde transformatie, die al vele jaren aan de gang is, heeft ertoe geleid dat Mayra online een enorme aanhang heeft gekregen.

Onder andere haar Instagram. Het model heet “Beshine” en haar buste weegt ongeveer 40 lbs, wat haar volgens The Mirror de nummer één ter wereld maakt op het gebied van borstvergroting.

De discussies online lopen behoorlijk op onder haar vele aanhangers en bewonderaars.

“Ze ziet er geweldig uit… Weet iemand of ze plannen heeft om haar voorgevel nog meer te vergroten?” Vraagt een man zich af op Reddit.

Lees ook
Verschrikkelijk: Wendy betrapt zus met haar echtgenoot

“Het is altijd een avontuur om in het openbaar te zijn met zulke grote memmen”, zei Mayra tegen The Mirror. “Beshine houdt ervan om de grootste voorgevel in het universum te hebben en verwelkomt je met haar recordbrekende en steeds groter wordende voorgevel.”

Haar enorme vergrote voorgevel komen echter niet zonder problemen. Veters strikken, door krappe ruimtes lopen of autorijden. Er zijn dingen die Mayra heel voorzichtig moet doen of helemaal moet opgeven.

Natuurlijk hebben mensen meningen over haar verbazingwekkende lichaamsreis. Persoonlijk ben ik echter van mening dat haar levenskeuzes moeten worden gerespecteerd – en de rest van ons heeft niet het recht om over Mayra te oordelen.

Ben je het ermee eens dat het belangrijkste in het leven is dat je je op je gemak voelt bij jezelf?

Familie van man die weigert vinger in zijn achterwerk te laten steken radeloos

Mo (36) en Iris (82) stapelverliefd: ‘Hele bus glijmiddel nodig’