in

Marisol trekt haar ‘boodschappenbroek’ aan en maakt de vakkenvullers gek

Een dame heeft zichzelf gefilmd terwijl ze door de supermarkt loopt met haar speciale boodschappenbroek. Dat is geen broek vol met zakken waarmee je jouw boodschappen makkelijk mee naar huis neemt, maar een luchtdoorlatende stretchende broek waardoor je makkelijk bij de onderste schappen kunt.

Marisol Yotta
Marisol is een 36-jarige geboren Duitse en leeft haar leven zoals maar weinig mensen dat doen. Ze verdient haar centjes met het verkopen van plaatjes op internet. Ze kan makkelijk rondkomen van haar werkzaamheden en leeft dan ook in luxe. Via Instagram laat ze (gratis) zien waar ze zich mee bezig houdt.

Lees ook
Hitsige vrouw doet aan zelfbevrediging in de Ikea: Agenten ter plaats

Meer dan 450.000 volgers hopen dagelijks op nieuwe content van Marisol. Ze heeft zoveel volgens weten te krijgen omdat ze twee hele speciale en unieke punten heeft. Als je naar de content kijkt dan weet je meteen welke unieke punten ik bedoel. Ze stelt ze dan ook graag tentoon.

Mooie plaatjes
Veel van die mooie plaatjes maakt ze in de buitenwereld maar soms is ze ook binnen aan de gang. In het kader van ‘aandacht nodig’ besluit ze in de supermarkt een rondje te lopen in haar nieuwe broek.

Lees ook
Kim ontdekt tijdens huwelijksnacht dat haar man een micropenis heeft: “Ik voel me belogen

Te zien is hoe ze de bezoekers en vakkenvullers in de winkel helemaal gek maakt met haar outfit. Niet gek ook, want het is niet een broek die je dagelijks voorbij ziet komen.

Hieronder kun je de beelden bekijken. Die werden inmiddels honderden duizenden keren bekeken en hebben haar dus weer behoorlijk wat aandacht opgeleverd. Toch een slimme marketingstrategie.

Helemaal onderaan hebben we nog wat foto’s van Marisol toegevoegd, zodat je een beetje een idee kan krijgen wat voor talentvolle dame dit is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marisol Yotta (@themarisolyotta)

Juf Chrissy schudt bips in de klas en gaat nu in alle groepschats rond

“Mijn vrouwelijke baas kijkt constant natuurfilmpjes op het werk en dwingt me om mee te kijken”