in

Mannen die meehelpen boenen in huis gaan vaker van bil

We moeten ons er misschien toch écht aan gaan wagen. Meer meehelpen in het huishouden zou namelijk weleens een hele fijne beloning op kunnen leveren.

Het is vandaag de dag in de meeste relaties nog wel een dingetje: wie doet wat in huis. In de meeste gevallen doet de vrouw vaak toch nog meer. Moeilijk om toe te geven, maar als we eerlijk zijn, is dat wel gewoon het geval. Tot nu toe hadden we dan ook niet echt een reden om die sokken op te ruimen of om elke dag maar weer het bed op te maken. Je stapt er later die dag weer in. Toch? Tot nu dan. Want er lijkt ineens een behoorlijk goede reden te zijn om wat vaker de klauwen uit de mouwen te steken.

Lees ook
Flinke explosie in Parijs: Tientallen doden en zwaargewonden!

Onderzoeksresultaten
Uit onderzoek is namelijk gebleken dat het huishouden invloed heeft op het libido van de vrouw. Wanneer de mannelijke partner meer meehelpt met boenen in huis, krijgt de vrouw meer zin in seks met hem, aldus de prognose.

Om dit vast te stellen is er onderzoek gedaan naar het energielevel van vrouwen na het doen van huishoudelijke klusjes. Het kost natuurlijk energie om al die huishoudelijke taken uit te voeren. Dat geldt voor vrouwen, maar ook zeker voor de kerels onder ons. Wanneer er hierin meer gelijkwaardigheid ontstaat, voelt vooral zij meer tevredenheid. En dit zou dan weer leiden tot meer seksuele verlangens, concluderen de onderzoekers.

Lees ook
Man betrapt hitsig koppeltje op reuzenrad: “Wat een uitzicht!” (video)

Kijk, aan die informatie hebben we wat. Het is dus belangrijk om je vriendin, vrouw, partner, scharrel, tevreden te houden.

Dat werkt uiteindelijk in je eigen voordeel. Af en toe die Swiffer over een kastje heen halen en het lijkt al heel wat. Of misschien een goeie om eens bleekmiddel mee te nemen uit de supermarkt. Dan kom je toch betrokken over. Allemaal tips, doe er je voordeel mee.

Man verkracht 12-jarig meisje in park Alkmaar

Jongeman (26) in de cel voor verkrachting van bejaarde buurvrouw (87): “Seks, ja. Maar met wederzijdse toestemming”