in

Mannen die Audi rijden hebben een kleinere snikkel dan gemiddeld

Je hebt ze natuurlijk in alle soorten en maten. Van groot naar klein, dun naar dik, recht naar krom, en ga zo maar door.

We hebben het natuurlijk over het klokkenspel van de man. Of de grootte er toe doet? Dat laten we aan de dames over. Wat wel bekend is is dat mannen met een ‘kleine’ vaak compenseren met andere dingen.

Lees ook
vrouw vraagt relatieadvies: Mijn vriend eet mijn poep

Mannen met een kleine jongeheer kiezen voor deze auto
Je hoort vaker over mannen die iets te compenseren hebben.

Zo schreven we eerder al over het bewezen kleine mannen syndroom. Iets waar bijvoorbeeld Napoleon veel last van had.

Maar mannen houden er ook van om stoer te doen met hun auto. Vaak komt dit voort uit een diepe onzekerheid. Maar voor welke auto kiezen de onzekere boys?

Het zijn wellicht de mooiste auto’s (hangt van je smaak af uiteraard) maar ze compenseren wat je in de broek hebt zitten: de Audi.

Uit het onderzoek blijkt namelijk dat mannen die Audi dragen het kleinst geschapen zijn. Op korte afstand volgen BMW-rijders. Je hebt er vast wel een aantal in jouw vriendengroep.

Lees ook
Geraldine Kemper zet Instagram op zijn kop met topless-foto

Wie heeft er juist niks te compenseren?
Nu zijn jullie, en de vrouwen, natuurlijk enorm benieuwd wie er juist niks te klagen heeft over z’n pielemoos. We zullen jullie niet langer in spanning houden.

Het zijn namelijk de Opel-rijders. Als je een man zoekt die niks te compenseren heeft kun je het beste iemand met een Opel of Toyota zoeken.

Tuurlijk is dit een onderzoek wat je met een korreltje zout moet nemen. Het leukste is natuurlijk jouw vrienden een beetje rellen met hun compensatiegedrag. Wie van jouw vrienden heeft duidelijk iets te compenseren?

40 p*rnosterren met en zonder make-up: van aartslelijk tot plots bloedge*l (foto’s)

Een man met deze 12 eigenschappen mag je nóóit meer laten gaan