in

Man stopt volledig met masturberen gedurende 700 dagen en krijgt plots ‘superkrachten’

Stel je voor dat je 700 dagen niet m*sturbeert. Dat is bijna twee jaar zonder orgasme. Om gek van te worden, zou je denken. Onmogelijk om vol te houden. Blijkbaar kan het echter wel.

Eén dappere kerel kwam op een bekend forum naar naar voor en vertelde dat hij gedurende meer dan 700 dagen niet meer aan zijn liefdesorgaan heeft getrokken.

Wat de gevolgen voor hem daarbij waren zijn ongelofelijk en kunnen enkel maar als extra ‘superkrachten’ beschreven worden.

Zo zou hij plots veel meer gefocust op allerlei zaken zijn, heeft zijn zelfvertrouwen een gigantische boost gekregen, heeft hij veel meer energie dan voor heen en scoort hij plots veel beter bij de vrouwen. Hieronder is zijn hele verhaal:

Lees ook
Treinrukker slaat weer toe: “Ik wilde gezien worden”

“Ik ben 2,5 jaar geleden begonnen met te proberen om te stoppen met m*sturberen. Ik hield het echter nooit heel lang vol.

Meestal begon ik terug met trekken na enkele weken, één keer heb ik het gedurende vier maanden vol gehouden.

Iets minder dan 2 jaar geleden was ik het echter beu en besloot compleet ‘cold turkey’ te gaan. Nu heb ik mezelf al gedurende 700 dagen niet meer aangeraakt.

“Niet m*sturberen was in het begin ontzettend moeilijk. De eerste weken had ik vaak nog zeer veel zin om de hand aan mezelf te slaan, maar na verloop van tijd begon ik allerlei zaken te merken die ik voordien niet had.

Lees ook
Bejaarde man (79) riskeert 10 jaar cel voor jarenlange verkrachting van z'n mentaal gehandicapte dochter

Je kan het misschien wel kleine ‘superkrachten’ noemen. Ik had plots veel meer zelfvertrouwen, ik was steeds ontzettend gefocust, ik kreeg veel meer aandacht van vrouwen en kon makkelijk bij het andere geslacht scoren, ik had veel meer energie dan ooit tevoren en ik had niet meer het gevoel dat ik naar p*rno moest grijpen om mijn dag door te komen.”

“Ik voel mezelf nu ook veel rustiger nu ik niet meer om de zoveel tijd denk: ‘Ik ga me nog eens aftrekken’.

Ik voel me nu gewoon gelukkiger en ik ben veel sneller ‘voldaan’ dan voor mij m*sturbatiedagen.”

Zo hoor je het maar heren, er bestaat zowaar een leven zonder aan je jongeheren te trekken.

Vrouw met ‘twee vagijns’ zegt dat ze eentje gebruikt voor werk en de andere voor haar privé

Man die verloofd is met sekspop toont vol trots hun eerste kindje (foto’s)