in

Man opent vuur op eigen koelkast na vreemd geluid

Een Amerikaanse man is door de politie aangehouden na een ’schietpartij’ in zijn eigen woning. De verdachte dacht dat hij onder schot werd genomen en opende het vuur op zijn koelkast, waar een poppend geluid vandaan kwam.

Lees ook
Basisschoolleraar Bas G. uit Vlijmen maakte al zes jaar kinderporno, ook verdacht van seks met minderjarige

Buurtbewoners trokken zaterdag bij de politie in de plaats Yakima aan de bel omdat ze geweerschoten uit een huis hoorde komen. Eenmaal ter plaatse bleek de gewapende bewoner al naar buiten te zijn gevlucht, terwijl hij verward om zich heen schreeuwde.

Echt reden voor paniek was er niet, ontdekten de agenten. De man had zijn eigen koelkast onder vuur genomen nadat hij vreemde geluiden hoorde. Het bleek na onderzoek te gaan om een ontplofte fles frisdrank.

Lees ook
Tayla kan door aandoening niet lachen en kijkt altijd sip (foto’s)

Tijdens het verhoor gaf de man te kennen dat ’mensen in de kelder’ hem willen vermoorden en dat hij dacht dat hij werd beschoten. In het bewuste huis zit echter helemaal geen kelderruimte, maakte de politie bekend. Het wapen zou hij twee weken geleden hebben ’gevonden’. De man uit de staat Washington is aangeklaagd voor verboden wapenbezit.

Vrouw breekt benen na trio in auto

Na dochter misbruikt Hagenaar (72) ook nog eens kleindochter