in

Man ontmaskert een nep-bedelaar bij de Lidl en mept hem uit zijn rolstoel

Het is een bekend gezicht – bedelaars die om hulp vragen zonder zichtbare tekenen van nood. Het is frustrerend om niet altijd te kunnen onderscheiden of iemand daadwerkelijk hulpbehoevend is of simpelweg een rol speelt.

Maar soms zijn er mensen die besluiten deze situaties op de proef te stellen. Een recente video toont zo’n geval waarin een man een nep-bedelaar confronteert. In de video lijkt het op het eerste gezicht alsof een zielig ogende man in een rolstoel bij de ingang van een supermarkt om geld vraagt.

Lees ook
Gevangene Scheveningen snijdt eikel af en eet zijn ballen op

Met een bedroefde uitdrukking vraagt de man aan voorbijgangers die hun boodschappen doen om een kleine bijdrage, en wekt zo medelijden op. Althans, dat is wat hij probeert te bereiken.

De man die nadert, een imposante verschijning zonder t-shirt, herkent echter iets aan de bedelaar. Hij lijkt te weten dat deze man geen daadwerkelijke behoefte heeft en gaat recht op hem af.

Nadat er een kort gesprek plaatsvindt, besluit de man actie te ondernemen. Met een ferme klap in het gezicht ontmaskert hij de bedr!eger en tilt hem bedreven uit zijn rolstoel.

Lees ook
Niet alleen in bed: op deze 4 vreemde plekken kun je bedwantsen ook oplopen

Hoewel de bedr!eger in eerste instantie tegenstribbelt, realiseert hij al snel dat hij niet opgewassen is tegen de kracht van de vastberaden man. Het geld dat hij heeft weten te bemachtigen, valt op de grond – net als hijzelf. En dan komt de verrassing!

De bedr!eger staat spontaan op en begint te lopen. Blijkbaar is hij miraculeus genezen. Een geval van onverwachte karma. Bekijk de onderstaande video om getuige te zijn van deze bijzondere c0nfrontatie en deel dit verhaal op sociale media, zodat anderen dit opmerkelijke voorval kunnen zien en verspreiden

Vader breekt kaak en oogkas van man die dochter aanreed

Met deze sluwe truc ‘bedondert’ Albert Heijn heel veel klanten