in

Man ontdekt na zes jaar dat zijn vrouw zijn eigen zus is

”Ik kan me de dag waarop ik ontdekte dat mijn vrouw ook mijn zus was, nog steeds levendig herinneren. Het was een normale donderdagavond en Emma en ik zaten samen op de bank te genieten van een film.

”Plotseling vertelde ze me dat ze iets belangrijks met me moest bespreken. Ik dacht dat ze misschien wilde praten over onze relatie of over het starten van een gezin.

Maar toen vertelde ze me dat ze een DNA-test had gedaan en dat de resultaten hadden aangetoond dat we halfbroer en -zus waren. Ik kon het niet geloven. Het leek alsof de grond onder mijn voeten wegzakte.”

Het voelde alsof mijn hele leven een leugen was. Emma was net zo overstuur als ik. Ze had geen idee dat we verwant waren en was net zo geschokt als ik.

Lees ook
Parkbezoeker maakt horrorbeelden van zwembad in Park Hengelhoef van Peter Gillis

We besloten om elkaar niet meer als man en vrouw te behandelen en om onze relatie te beëindigen. Het was de enige optie die we hadden.”

”Maar na die nacht begon ik dingen op te merken die me lieten twijfelen aan de waarheid. Ik begon te denken dat er meer aan de hand was dan we wisten.

Ik kon het niet accepteren dat we familie waren en besloot om op onderzoek uit te gaan. Ik begon te graven in de familiegeschiedenis en ontdekte tot mijn verbazing dat mijn ouders hadden geadopteerd toen ik nog jong was. Ik had nooit geweten dat ik geadopteerd was. Het leek allemaal zo duidelijk te worden.”

”Ik besloot om mijn biologische ouders op te sporen en na enig zoeken vond ik mijn biologische moeder. Toen ik haar ontmoette, vertelde ze me de schokkende waarheid.

Ik was niet haar enige kind. Ze had nog een kind gekregen, een dochter, voordat ze mij had afgestaan ter adoptie. De dochter was Emma.””Het voelde alsof mijn wereld opnieuw instortte. Ik kon niet geloven dat ik niet alleen getrouwd was met mijn eigen zus, maar dat we ook nog eens waren geadopteerd door dezelfde ouders.”

Lees ook
Maak van iedere kakbeurt een feestje met deze glitterpillen:

”Het was allemaal te veel om te bevatten. Maar er was nog iets anders. Mijn biologische moeder vertelde me dat er een reden was waarom ze mij had afgestaan ter adoptie. Mijn biologische vader was een beruchte crimneel en ze wilde niet dat ik in zijn wereld terechtkwam.’‘

”Het was toen dat ik besloot om mijn biologische vader op te sporen. Ik wilde weten wie hij was en waarom hij zo’n impact had gehad op mijn leven. Na enkele weken van onderzoek vond ik hem.”

‘‘Maar de plottwist kwam pas toen ik mijn biologische vader ontmoette. Het bleek dat hij niet alleen een beruchte crimineel was, maar ook een ongeneeslijke ziekte had. Hij had nog maar enkele maanden te leven. Hij vertelde me dat hij spijt had”

Kyle (36) valt alleen nog voor oudere vrouwen: “Geef mij maar kunstgebitten en hangende jopen”

Mark heeft s*ks met vrouw, schoonmoeder en schoonzus: “Je hoort hem nooit meer klagen”