in

Man met hele zeldzame aandoening poept uit zijn penis en komt klaar uit zijn achterste

Een man moest medische hulp inroepen nadat hij last begon te krijgen van ‘rectale ejaculatie’. In de loop van twee jaar bemerkte de 33-jarige een aantal eigenaardige medische problemen, waaronder fecaliën in zijn urine (fecalurie) en het uitscheiden van een ‘aanzienlijke hoeveelheid’ urine en sperma uit zijn anus.

Maar nadat hij bijna een week lang pijn in zijn testikels had, besloot hij een arts te raadplegen om te zien wat er aan de hand was.

Volgens een artikel dat in het medische tijdschrift Cureus is gepubliceerd, bleek uit tests dat hij een urineweginfectie had en een probleem met zijn rectumwand.

Een CT-scan toonde aan dat hij een “met gas gevulde structuur” had, waarvan verder onderzoek uitwees dat het een zogenaamde “fistel” was – een abnormale doorgang tussen de urinebuis en het rectum van de man.

Lees ook
Voor de koukleumen onder ons is er deze zelf-warmende autodeken voor extra comfortabele autoritten!

En het was dit verbindingsweefsel dat het ‘unieke’ geval van rectale passage van sperma veroorzaakte.

Het medische team ging vervolgens aan de slag om de oorzaak van het probleem te achterhalen, waarbij mogelijke infecties zoals tuberculose en darmontsteking werden uitgesloten.

De man ontkende ook enige vorm van rectaal trauma of penetratie te hebben ondergaan, of in het verleden een buikoperatie te hebben ondergaan.

Uiteindelijk ontdekten zij dat hij twee jaar eerder in een coma van drie weken had gelegen na een intoxicatie met cocaïne en fencyclidine (PCP), wat ongeveer dezelfde periode was waarin hij de bizarre symptomen begon waar te nemen.

In die periode kreeg hij ook een Foley-katheter, waarvan de artsen dachten dat die de oorzaak van het letsel was.

Het zal je verheugen te weten dat zij de aandoening van de man hebben kunnen behandelen door een “gezamenlijke colorectale en urologische chirurgische fistelreparatie” uit te voeren, waardoor de prostaatfistel werd gesloten.

Lees ook
Urine drinken en kakkerlakken eten als straf van de baas voor niet bereiken doel

In het dagboek staat: “Herhaalde VCUG toonde aan dat de fistel verdwenen was en de patiënt herstelde met slechts een licht verminderd antegrade ejaculatoir volume gedurende enkele maanden.”

Tot slot waarschuwde het rapport voor de complicaties die kunnen optreden met Foley katheters.

Het luidde: “Hoewel de katheter voor veel doeleinden bij de behandeling van patiënten wordt gebruikt, is het essentieel om ook op de complicaties te letten.

“Artsen moeten echter rekening houden met andere potentiële risico’s zoals verwondingen aan de urethra.

“Dit geval belicht niet alleen een zeldzame complicatie van kathetergebruik, maar benadrukt ook het belang van oplettendheid van de zorgverlener bij het gebruik van schijnbaar goedaardige therapieën zoals Foley-katheters.”

Volgens het rapport worden rectourethrale fistels jaarlijks bij ruwweg 0,5 mensen per 100.000 aangetroffen.

“De meeste gevallen bij volwassenen zijn verworven, terwijl de meeste pediatrische gevallen te wijten zijn aan aangeboren afwijkingen,” legde het uit.

Waarom smeren veel mannen tandenpasta op hun jongeheer? Dit is hun geheim!

13-jarige Austin die bekend stond als “fantastisch ventje” sterft door zelfdoding – Hij werd gepest!