in

Man met grote spoed naar ziekenhuis, na innemen van ‘blauw pilletje’ voor stieren

Een man moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht vanwege een langdurige erect!e na het innemen van een ‘blauw pilletje’ voor stieren.

De man, wiens identiteit niet bekend is gemaakt, nam de pil waarschijnlijk om zijn prestaties te verbeteren tijdens een date. Het medicijn wordt normaal gesproken gebruikt om stieren te stimuleren tijdens de inseminatie van koeien.

Volgens The Sun bleef de erect!e van de man meer dan drie dagen aanhouden, ondanks dat hij hoopte dat de gevolgen vanzelf zouden verdwijnen. Uiteindelijk moest hij professionele hulp zoeken en werd hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Lees ook
Piepkleine bikinifoto van Leontine Ruiters zorgt voor enorme spijt bij Marco Borsato!

Eenmaal in het ziekenhuis werd de man geopereerd om zijn erect!e te verminderen, meldt La Republica. Het incident benadrukt het belang van voorzichtigheid bij het gebruik van medicijnen, vooral als ze invloed hebben op de gesl*chtsorganen.

Het is cruciaal om dergelijke medicijnen alleen op recept van een erkende arts te nemen.

Dit soort medicijnen is niet bedoeld voor recreatief gebruik, en het is niet de eerste keer dat mensen in de problemen zijn gekomen door het gebruik ervan zonder medisch advies.

De gevaren van het gebruik van medicijnen die niet zijn voorgeschreven door een arts, moeten serieus worden genomen.

Lees ook
Miracle (24) trouwt met Charles (85), die 61 jaar ouder is: Baby is onderweg

Het is belangrijk om te onthouden dat het risico van het innemen van niet-voorgeschreven medicijnen vaak veel groter is dan de potentiële voordelen.

Gezondheid en veiligheid moeten altijd de hoogste prioriteit hebben. Hopelijk dient dit incident als een waarschuwing voor anderen om voorzichtig te zijn bij het nemen van medicijnen die niet zijn voorgeschreven door een arts.

Dus als je iemand kent die denkt dat het gebruik van medicijnen zonder doktersadvies geen kwaad kan, deel dan dit verhaal om te laten zien hoe verkeerd het kan aflopen.

Het is beter om veilig te blijven en het advies van een medische professional te zoeken voordat je medicijnen inneemt.

Man komt op straat inbreker tegen die zijn dildo heeft en zonnebril draagt

Meisje 5 omgekomen in Alkmaar na aanrijding motorfiets en bakfiets