in

Man laat geslachtsdeel aan spelende kinderen zien: Vader slaat dader ziekenhuis in

De rechter en de politie snapten nog wel dat een Eindhovenaar er iets van zei toen een man bij een speeltuin zijn geslachtsdeel uit zijn broek liet hangen. Ze hadden echter minder begrip voor het feit dat hij hem daarvoor neer mepte dat de man man zwaargewond raakte.

Lees ook
Na 2 jaar lijkt mysterieuze dildoplakker terug: weer dildo's op brievenbussen

De 24-jarige man uit Eindhoven maakte een relaxte indruk in de rechtbank van Den Bosch. Hij verscheen zonder advocaat en droeg een halflange broek. Op het tafeltje lag zijn zonnebril.

Hij wist dat hij een fout had gemaakt, maar niet zo’n grote toen hij in juni samen met zijn zoontje bij een speeltuin in Valkenswaard was.

Daar zag hij een man met zijn geslachtsdeel uit zijn broek Hij stapte gelijk uit. De Eindhovenaar legt uit: “Ik wilde niet dat mijn zoontje dit zou zien. Ik vroeg die man of hij dit normaal vond.

Lees ook
Huis onder vuur genomen: Kind 11 komt om het leven

Daarop gaf hij de man een paar flinke vuisten in het gezicht. “Dat gedrag is ook niet normaal”, aldus de man uit Eindhoven. De man werd met botbreuken in het ziekenhuis opgenomen.

De verdachte kreeg uiteindelijk een taakstraf van 120 uur waarvan veertig uur voorwaardelijk. Ook had de verdachte drie dagen vastgezeten na het incident.

Baffen gaat mis: Maiskorrel lag op mijn tong

Man (22) probeert seks te hebben met mossel en moet met spoed naar ziekenhuis