in

Man (60) dood gevonden in rommelig huis vol dieren: Doodgebeten door hond

TERBORG – In het Gelderse Terborg is de politie gestuit op een overleden man van 60 jaar in een woning. Het zou gaan om de bewoner van het pand, zo schrijft Omroep Gelderland. De man woonde niet alleen. In het huis leefden ook drie honden, een kat, drie konijnen, een varken, kippen en een schaap. Een van de honden was buitengewoon vals richting de politie.

Lees ook
Jongeman met beperking plaatst advertentie – hij zoekt vrienden en is ‘bereid om 7 euro per uur te betalen’

De man leefde een teruggetrokken bestaan en stond bekend als kluizenaar. Aangezien het huis was omringd door bergen puin, was het lastig voor de politie om de woning goed te betreden.

Daarom werd er een kraan ingezet om ruimte maken en de bergen rommel te verplaatsen, zo’n drie containers vol uiteindelijk. De valse hond was een ander probleem. Uiteindelijk werd besloten om de hond maar te laten inslapen, op advies van experts. Volgens hen was de hond niet meer heropvoedbaar.

Lees ook
Kerel snijdt zelf z’n jongeheer en ballen eraf met keukenmes. “Orgasme is nu veel intenser”

Na onderzoek bleek dat de man is overleden aan bloedvergiftiging. Mogelijk is hij gebeten door zijn eigen hond, zo meldt Omroep Gelderland toe. „Uit onderzoek bleek dat hij al meerdere dagen dood was en dat zijn lichaam meerdere bijtwonden had, kennelijk veroorzaakt door zijn eigen honden”, aldus de politie.

19-jarige man overleden aangetroffen in zijn tent op festival Decibel

Wendy van Dijk met spoed afgevoerd naar ziekenhuis: ’Wat een toestand dit’