in

Man (46) doodgeslagen toen hij jongemannen vroeg om te stoppen met urineren voor zijn huis

Een man die aan enkele jongemannen had gevraagd om te stoppen met plassen voor zijn huis in Bayonne in de Franse Pyreneeën, is daarop meedogenloos in elkaar geslagen. Het 46-jarige slachtoffer bezweek op 3 augustus aan zijn verwondingen, na negen dagen in coma te hebben gelegen.

Het gewelddadige incident vond plaats op woensdag 26 juli, op de eerste dag van de feesten van Bayonne. Toen de man naar huis terugkeerde, betrapte hij drie mannen die aan het urineren waren voor zijn woning. Hij vroeg hen om elders te plassen. Daarop spraken ze met hun vuisten en sloegen hem in elkaar. Een van de aanvallers gaf hem een harde klap op zijn hoofd. Ze lieten hun slachtoffer voor dood achter en sloegen op de vlucht.

Lees ook
Samantha ‘Barbie’ de Jong is weer zwanger

De man werd met levensbedreigende verwondingen opgenomen in het ziekenhuis van Bayonne. Hij kreeg een hersenbloeding en werd in een kunstmatige coma gebracht. Op 3 augustus overleed hij. De drie jongemannen zijn nog steeds niet geïdentificeerd.

Er is door de politie een onderzoek ingesteld naar poging tot moord en getuigen worden opgeroepen om zich te melden. De politie heeft een signalement verspreid van een aanvaller. Ze zijn op zoek naar een man van 1m80 met bruin haar.

Lees ook
Vrouw verdooft dochters (5 en 15) en schiet hen daarna dood

Volgens het parket van Bayonne zijn de drie aanvallers mannen van het mediterrane type en tussen de 20 en 25 jaar oud. Op het moment van het incident was hun bovenlichaam ontbloot en droegen ze witte of rode shorts. De speurders zijn ook op zoek naar foto’s of video’s van de aanval.

14-jarig meisje blijkt eigen zoon: cel voor de pedofiel die dickpic stuurt naar ’Annabelle’

Peter Gillis overleden na aanslag: Roddelpraat plaatst schokkende video