in

Man (37) verkracht meisje (13) zeker 30 keer: ‘Je doet me toch wel een plezier? Heb zoveel voor jou gedaan’

De rechtbank heeft donderdag de 37-jarige B. van der H. uit het Zeeuwse Sint Annaland een gevangenisstraf van dertig maanden opgelegd voor verkrachtingen van een kwetsbaar pubermeisje. Ook moet hij haar een schadevergoeding van 12.571 euro betalen.

Er was dertig maanden waarvan zes voorwaardelijk geëist. Sinds mei 2017 werd het toen 13-jarige meisje zeker dertig keer door de in Kruiningen wonende Van der H. verkracht. Het meisje had de nodige problemen en vond in Van der H. een luisterend oor, hij werd haar steun en toeverlaat.

Lees ook
Emma is helemaal klaar met mannen, trouwt en sekst met boom Tim

Ze kwam graag bij het gezin van Van der H. Ze was gek op zijn kinderen en was later ook hun oppas.

Zo nodig bracht hij haar ’s avonds naar huis en onderweg werd er nog even gepraat. Een arm om haar schouder en een kusje als afscheid.

Kusje wordt tongzoen
Maar Van der H. ging verder. Het kusje werd een tongzoen en toen gaf ze een duidelijk ‘tot hier en niet verder’ aan.

In een meivakantie van 2017 ging de twintig jaar oudere Van der H. een stap verder. Zijn vrouw was enkele dagen weg en toen hij haar liggend op het bed van één van zijn kinderen betastte, moest zij hem bevredigen.

Met zinnen als ‘je doet me toch wel een plezier? Ik heb al zoveel voor jou gedaan’ werd ze psychisch onder druk gezet.

Lees ook
Jonge moeder vertelt: ‘mannen met minder dan 23 centimeter tussen de benen komen er bij mij niet in’

30 keer seks
Later hadden zij – onder psychische dwang – zeker dertig keer seksuele gemeenschap. In zijn bestelbus, in de schuur, in een loods en bij hem thuis als zijn vrouw weg was. Uiteindelijk kwam het via haar schooldirecteur uit en deed zij eind vorig jaar aangifte.

Volgens de reclassering maakte Van H. zich drukker over zijn overspel dan het hebben van seks met een minderjarig meisje en zag hij zichzelf als slachtoffer.

Van der H. zag zich dan ook genoodzaakt te verhuizen. Tijdens de behandeling twee weken geleden zei Van der H. te vrezen voor een gevangenisstraf, omdat hij dan waarschijnlijk zijn huis zou moeten verkopen en hij zijn werk zou moeten opgeven.

Mensen denken dat de vrouw zijn persoonlijke assistent is – als ze hun echte relatie ontdekken, wordt iedereen gek

Vader vermoord twee jonge kinderen: ’Zag ze aan voor hagedissen’