in

Man (25) smoorverliefd op kakkerlak: “Ze neemt me van achteren”

In de wereld van romantiek zijn er vele variaties en relaties, sommige verrassend, andere op het randje, en sommige gewoon onvoorstelbaar. Zo is er een man die verliefd werd op een kakkerlak genaamd Lisa.

Yuma Shinohara, een 25-jarige Japanse man die gepassioneerd is door insecten, noemde zijn ongewone liefde Lisa.

Hij beweert dat ze knapper is dan elke menselijke vrouw die hij ooit heeft gezien, en dat zijn relatie met Lisa 100% serieus was. In feite droomde hij zelfs van s*ks met haar, zo meldde The Mirror.

Hoewel sommige mensen hun wenkbrauwen zullen fronsen bij deze ongebruikelijke liefdesrelatie, is Shinohara er vastberaden over en staat hij erop dat zijn liefde voor Lisa authentiek is.

Lees ook
Meisje (6) komt bijna om het leven in snikhete glijbaan McDonald’s: Help, Ik ga dood!

Zijn liefde voor kakkerlakken is in feite zo groot dat hij insecten promoot als alternatief voor vlees.

Het verhaal van Yuma Shinohara is op zijn minst ongebruikelijk te noemen. Terwijl sommigen misschien lachen om de gedachte van iemand die verliefd is op een kakkerlak, toont zijn toewijding aan Lisa een interessant inzicht in de onvoorspelbaarheid van menselijke emoties.

Sommige wetenschappers zijn van mening dat het ontbreken van menselijk contact of eenzaamheid kan leiden tot ongewone liefdesrelaties zoals deze.

Het verhaal neemt echter een onverwachte wending wanneer Shinohara toegeeft dat hij Lisa uiteindelijk opat toen ze st!erf.

“De dag dat ze st!erf was moeilijk, maar ik wist dat het zou komen omdat ze een kakkerlak was met een korte levensduur”, zei hij. “Dus nu leeft Lisa voort in mijn hart,” voegde hij eraan toe.

Lees ook
De meeste mensen hebben het helaas fout: Hoeveel mensen gingen er picknicken?

Yuma Shinohara’s verhaal is in de eerste plaats opmerkelijk vanwege de ongewone aard van zijn liefde voor een insect.

Het feit dat hij openlijk praat over zijn gevoelens voor Lisa en zijn verlangen naar s*ks met haar, toont ook zijn bereidheid om te praten over ongemakkelijke en taboe-onderwerpen.

Hoewel velen het verhaal onvoorstelbaar zullen vinden, is het een goed voorbeeld van de verschillende soorten liefde die mensen kunnen ervaren en hoe deze emoties zich kunnen uiten in ongebruikelijke vormen.

Hoewel deze relatie misschien ongelooflijk lijkt, kan deze ons een inzicht geven in de complexiteit en onvoorspelbaarheid van menselijke emoties.

Dit verhaal illustreert hoe liefde op verschillende manieren kan worden uitgedrukt en hoe deze emoties zelfs in de meest onwaarschijnlijke situaties kunnen opduiken.

Baby overlijdt na val in emmer water

Meisje (6) overleden nadat ze houten kruis op zich krijgt tijdens paasmis