in

Makelaarster vertelt over seksverslaving: “Na 5 minuten lag ik te kronkelen met een klant op de keukenvloer”

Maak kennis met de 34-jarige Rachel Evans, een vastgoedmakelaarster wonend in Groot-Brittanië.

Deze Engelse dame heeft een gigantische s*ksverslaving en deed haar verhaal uit de doeken aan de grote Britse krant ‘The Sun’.

Terwijl wij voor een vriendin/onenighstand/s*kspartner te vinden eerder populaire dating sites zoals Parship, Tinder of Match4Me gebruiken, doet deze Rachel het op een andere manier.

Zij produceert zoals heel wat andere mensen met een s*ksverslaving het zogenaamde ‘knuffelhormoon’ oxytocin.

Iets dat voor haar absoluut geen pretje is en grote gevolgen heeft in haar dagelijks leven.

Hieronder vertelt ze haar opvallende verhaal en voorbeelden van bizarre situaties waarin ze verzeild geraakt.

Haar verhaal dateert van voor COVID-19 en de lockdown-tijden

Kronkelen met een klant op de keukenvloer
“De klok aan de muur zei dat het 11 uur was en de man die 10 minuten geleden nog de kleren van mijn lijf aan het scheuren was, staat plots recht om me de deur te wijzen.

Terwijl hij me snel naar buiten begeleidt, voel ik een gigantisch schuldgevoel over me heen komen.”

“Wat het op het eerste zicht klinkt als een typische onenightstand is eigenlijk een zakelijke afspraak op een maandagochtend met een potentiële klant van mij.

Een kwartier eerder stond ik aan zijn deur als een respectabele vastgoedmakelaarster in mijn mooiste kleren om hem binnen te halen als klant en niet om hem te verleiden.

Na vijf minuten kon ik me echter niet meer bedwingen, verleidde ik hem en lagen we al snel kronkelend op de keukenvloer.”

Lees ook
"Ik ben een oma van 54 en ben op zoek naar een 'huurvriendje' om pikante content mee te maken"

“Aan de deur zegt meneer Lawson nog tegen mij dat hij iets zal laten weten, maar ik besef heel goed dat ik hem niet meer zal horen.

Hoe ik dat zeker weet, vraag je jezelf nu af? Simpelweg omdat ik al meermaals in deze verschrikkelijke situatie zat.

Ik ben s*ksverslaafd en deze meneer Lawson is maar één van de meerdere mannen waar ik deze week reeds seks mee had. En hij zal wellicht niet de laatste zijn.”

Met iedereen s*ks
“Mijn s*ksverslaving beheerst letterlijk mijn hele leven. Zelfs op het werk ben ik niet veilig voor mezelf.

Ik heb meerdere jobs en woningen moeten verlaten omdat ik absoluut nood had aan s*ks te hebben met mijn bazen, collega’s, potentiële huurders en zelfs met enkele huisbazen. Ik verleid ze gewoon en ze happen bijna altijd toe.”

“Ik heb al lang gezocht naar antwoorden waarom ik toch constant nood heb aan aandacht en gevaarlijke s*ks.

Ik ben zelfs vroeger heel bewust meerdere kilo’s aangekomen zodat mannen me niet meer aantrekkelijk vinden, maar dat heeft ook niet geholpen.

Zo wil ik ook geen vrouwelijke vrienden hebben want ik zou door mijn s*ksverslaving uiteindelijk toch maar met hun partners proberen te slapen. Iets dat ik gewoon niet zou kunnen weerstaan.”

“Mijn vriend waar ik al jaren mee samen ben, heeft geen flauw idee van mijn constante ontrouw. Hij is echt een goede man.

Hij is echter heel katholiek opgevoed en de waarheid zou hem ontzettend veel pijn doen. Hij denkt dat ik in mijn leven maar met één andere man seks had. Maar in realiteit ben ik de tel kwijt en gaat het over s*ks met honderden mannen.”

Met mijn slipje op mijn enkels in het magazijn
“De verslaving zit gewoon ontzettend diep bij mij en is constant aanwezig. Zo was ik onlangs tijdens mijn middagpauze snel naar de supermarkt gegaan om een broodje te kopen.

Lees ook
Mannen blijken echt last te kunnen hebben van aanstelleritis!

Ik geraakte aan de praat met een knappe medewerker van de winkel en ik had plots een onweerstaanbare nood aan hem.

Voor ik het wist stond ik met mijn slipje op mijn enkels in het magazijn tussen enkele rekken en had ik wilde seks.”

“Wanneer ik terug op het werk kwam, was mijn panty volledig gescheurd en was mijn lippenstift volledig uitgesmeerd over mijn gezicht. Collega’s dachten dat ik beroofd was en mijn baas stuurde me zelfs uit medelijden naar huis.”

“Vorig jaar had ik ook nog onveilige seks met een potentiële huurder die ik een nieuw appartement liet zien.

Niet veel later ontdekte ik dat ik chlamydia had. Ik loog vervolgens tegen mijn vriend en zei dat ik dit waarschijnlijk had opgelopen door op een festivaltoilet te zitten. Gelukkig geloofde hij mij vrij snel.”

“Ik besef al heel lang dat ik echt nood had heb aan een oplossing en ging hierdoor onlangs met mijn probleem naar de dokter.

Toen ik haar mijn situatie vertelde, keek ze heel vreemd naar mij, maar verwees me uiteindelijk door naar een psycholoog.”

“Voor de eerste keer in jaren had ik hoop dat ik echt geholpen zou worden, maar zodra ik op zijn zetel voor de eerste keer zat, wist ik dat we uiteindelijk samen in bed zouden belanden.

Bij de vijfde sessie was het ook zo ver en had ik seks met mijn psycholoog. Ik zou hem kunnen aangeven omdat hij zijn positie mis bruikt heeft, maar dan zou misschien iedereen plots mijn duister geheim ontdekken.

Geloof me dan ook gerust. Er is niets glamoureus of leuk aan een s*ksverslaving. Ik zou het zelfs mijn ergste vijand niet toe wensen.”

Bejaarden krijgen per ongeluk wietbrownies: Ze begonnen te twerken en gedroegen zich als gangsters

Schud met je hoofd om het dier in deze afbeelding te zien. Lukt het jou?