in

Linda (69) verliest al haar geld na verliefdheid op hete Afrikaanse prins

Linda, 69, uit Newcastle, VK, deelde een opmerkelijk verhaal. Drie jaar geleden ontmoette ze Albert, de “Prins van Afrika” uit Nigeria. Het was helemaal verkeerd toen we elkaar ontmoetten. “Prince” is voor haar geld.

Linda herinnerde het zich nog goed. Ongeveer drie jaar geleden kreeg ze een vriendschapsverzoek via Facebook. Op de profielfoto is, zoals ze het zelf omschrijft, een “knappe zwarte man” te zien. “Ik kende hem niet, maar besloot het een kans te geven. Ik was toen drie jaar vrijgezel.” Vrijwel direct nadat Linda het verzoek had geaccepteerd, stuurde de man haar een berichtje. Hij vindt haar mooi.

“Ik voel me hierdoor erg gevleid. Fantastisch om te horen. De komende weken praten we soms de hele dag door. Hij wil alles weten. Of ik nu getrouwd ben, of ik kinderen heb en hoe mijn relatie met hen is.” “Hij zei dat hij uit een grote, welgestelde familie kwam. Hij hoefde zich geen zorgen te maken over geld en stuurde een foto van een hele mooie auto.”

Lees ook
Meisje vertelt hoe absurd veel geld ze verdient met verkoop van haar poep (foto’s)

Twee maanden later nodigde Albert Linda uit om hem te bezoeken. Hij hield te veel van en kon niet wachten. Linda besloot in te stemmen en boekte een vliegticket naar Nigeria. Maar toen ging het mis…

Nadat ze Lindsay hadden ontmoet op het vliegveld van Dacano, vertelde Albert hen dat zijn huis werd gerenoveerd. Hij zei dat ze daarom in een hotel moesten wonen. Toevallig wist hij een leuk hotel en daar sliepen de twee een week.

“We hebben een geweldige week gehad en ze zijn samen op pad geweest. Albert was heel lief en kreeg altijd complimenten. Ik vond het moeilijk om naar huis te gaan, maar hij zei dat we elkaar snel weer zouden zien. Het gaf me hoop.”

Qian Dan Linda ontving plotseling een vreemd bericht na thuiskomst. De bankrekening van Albert werd door een “fout” geblokkeerd en hij moest de salarissen van het personeel betalen. Kan Linda £ 10.000 overmaken? “Ik vond het raar en heb even getwijfeld. Maar hij zei dat we elkaar nu leren kennen en hij bleef de bank bellen om het uit te zoeken. Ik zou de volgende dag mijn geld terugkrijgen.”

Lees ook
Man (71) doodgestoken op straat, hond van slachtoffer ook gestoken

Linda besluit het geld over te maken en krijgt een rekeningnummer uit Ghana. ‘Het staat op de naam van zijn neef,’ zei hij.’

Maar de volgende dag kwam er geen geld. Albert bleef excuses verzinnen en om meer geld vragen. “Ik heb niet veel gespaard in mijn leven, £ 10.000 is zo ongeveer alles wat ik heb. Toen ik zei dat ik geen geld had, was hij erg boos. Hij vroeg of ik een lening kon afsluiten. Hij zou me echt terugbetalen. ”

Maar Linda wil geen lening. Ze vertelde de prins dat ze hem geen geld meer kon geven, dus hield Albert haar tegen. Linda besteedde al haar spaargeld aan een relatie die helemaal geen relatie bleek te zijn. “Ik begrijp niet hoe ik zo dom kan zijn.”

81-jarige sleurt meisje (12) bosjes in en verkracht haar

Ouders doven meer dan honderd sigaretten uit op lichaam 5-jarig zoontje, kind sterft