De befaamde bruine staaf uit het goudgele vet. We kunnen er een heel verhaal over schrijven, maar een delletje uit het vet is op zijn tijd gewoon hartstikke lekker!
De bruine staven zijn ontzettend populair in ons kleine kikkerlandje en bijvoorbeeld het perfecte maaltje na een avondje stappen. Deel jij ook de liefde voor de frikandel? Dan hebben we geweldig nieuws voor je!
Mocht een normaal exemplaar van 20 centimeter niet groot genoeg voor je zijn, dan moet je bij Jan de Rooij zijn.
Hij heeft namelijk een frituur ontwikkeld, gemaakt van een dakgoot in een bizarre lengte van maar liefst 2 meter en 80 centimeter.
Een mooie aanvulling op het vier gangen frikandellen diner van sterren-chef Ron Blauw en de ingebouwde frituurpan in het nachtkastje.
Soms is genialiteit het gebruiken van dingen die je hebt, moet jan gedacht hebben. Voor zijn reuze frikandel gebruikte hij een één lange dakgoot die hij vulde met 3 liter frituurvet
Vervolgens zette hij een aantal gasstellen onder de dakgoot. Natuurlijk werd er niet gefrituurd in een plastic goot, zoals je misschien aan je huis hebt hangen, maar het werd er een van staal zodat de hitte van het goed gereguleerd kan worden.
Soms is genialiteit het gebruiken van dingen die je hebt, moet jan gedacht hebben. Voor zijn reuze frikandel gebruikte hij een één lange dakgoot die hij vulde met 3 liter frituurvet
Vervolgens zette hij een aantal gasstellen onder de dakgoot. Natuurlijk werd er niet gefrituurd in een plastic goot, zoals je misschien aan je huis hebt hangen, maar het werd er een van staal zodat de hitte van het goed gereguleerd kan worden.