in

Liefdesverdriet voor 72-jarige Angela nadat grote liefde (26) geen visum krijgt

Angela Nwachukwu, een 72-jarige vrouw uit Engeland, ontving op een dag een bericht van een jongeman genaamd CJ uit Nigeria op Facebook. Hoewel Angela sceptisch was, besloot ze zijn verzoek te accepteren. CJ stuurde haar binnen een minuut een bericht en vertelde dat hij haar zo knap vond en haar profielfoto mooi. Ze raakte met hem in gesprek en voelde direct een klik. Na twee maanden trouwde ze met hem, maar hun geluk wordt verstoord door het feit dat CJ geen visum krijgt om naar Engeland te komen.

Lees ook
Autokakker ging even helemaal los in parkeerkelder van appartementengebouw

Angela is erg verliefd op CJ en mist hem enorm sinds ze weer terug in Engeland is. Ze heeft al veel geld uitgegeven om een visum voor hem te regelen, maar tot op heden is dat niet gelukt. De autoriteiten denken dat CJ verkeerde bedoelingen heeft en willen geen visum verlenen. Angela blijft echter strijden om haar grote liefde bij zich te hebben. Ze is vastbesloten advocaten in te huren om hem te helpen een visum te krijgen.

Het verhaal van Angela en CJ heeft veel aandacht getrokken en haar zonen vonden het aanvankelijk een vreemd en bizar verhaal. Ze besloten daarom onderzoek te doen naar CJ’s Facebook-profiel, maar konden niets verdachts vinden. Ze gingen ervan uit dat CJ oprechte gevoelens had voor hun moeder.

Lees ook
In deze supermarkt kun je dus vanaf vandaag Kinder Bueno Pasta kopen:

Hoewel Angela’s zonen CJ aanvankelijk vreemd vonden, lijkt het erop dat Angela en CJ echt van elkaar houden. Ze kan niet stoppen met praten over haar grote liefde en zegt dat hij niet van haar af kan blijven. Hij vraagt haar ook regelmatig om geld, wat ze hem geeft omdat ze hem wil steunen. CJ heeft het financieel behoorlijk zwaar in Nigeria, dus Angela voelt zich verplicht om hem te helpen.

Vrouw haalt na 960 examens eindelijk haar rijbewijs

Baby breekt botten door mishandeling, moeder is opnieuw zwanger