in

Lerares (38) heeft telkens seks met leerling 12 in klas na schooltijd

Een lerares uit het Amerikaanse Tennessee wordt verdacht van het seksueel misbruiken van een 12-jarige oud-leerling, en kan daarvoor een gevangenisstraf krijgen van 25 jaar. Dat schrijft New York Post. Ook zou ze online ongepaste berichten hebben uitgewisseld met andere leerlingen.

Lees ook
19-jarige man overleden aangetroffen in zijn tent op festival Decibel

De 38-jarige Alissa McCommon is volgens politiechef Donna Turner beschuldigd van het seksueel misbruiken van een oud-leerling in 2021 in haar huis en in de klas. Verder zou ze andere leerlingen ongepaste foto’s hebben gestuurd met het verzoek om seks met haar te hebben, zo meldde lokale tv-zender WREG. Volgens de politie heeft McCommon toegegeven op ongepaste manier met leerlingen te hebben gecommuniceerd, maar verder houdt ze vol onschuldig te zijn. Volgens haar advocaat is er „een heksenjacht gaande op sociale media”.

Lees ook
Opblaaskussen pretpark waait weg: man dood, dochtertje zwaargewond

De affaire kwam aan het licht toen een ouder van een van de leerlingen een melding maakte bij de school. De lerares werd op 24 augustus geschorst, vrijdag werd ze thuis gearresteerd. Het onderzoek is in volle gang, de politie ondervraagt de vermeende slachtoffers.

Jongen mishandelt vrouw: Groep pakt hem terug en laat hem naakt achter

Schokkende ontdekking: Twee honden met knuffel in bos begraven