in

Laura maakte na gezellige dag een foto van haar kinderen. Toen ze er thuis naar keek, sloeg de angst haar om het hart

Een gezin uit Groot-Brittannië heeft onlangs de schrik van z’n leven gekregen. Na een gezellige dag in het park had moeder Laura een paar foto’s gemaakt van haar kinderen en hun neefje. Toen ze de beelden thuis opnieuw bekeek, sloeg de angst haar om het hart.

Laura Watson genoot vorig weekend van een leuke picknick in het Plessey Woods Park in het Verenigd Koninkrijk met haar familie.

Toen ze naar huis vertrokken, besliste ze nog een aantal foto’s te maken van haar dochter Charlotte Hill (15), haar zoon Byrin Watson (9) en hun neef Jack (16).

Alles verliep normaal, tot het gezin thuiskwam. Toen moeder Laura daar opnieuw naar de foto’s keek, had ze de schrik van haar leven. De reden? Achter haar zoon Byrin zag ze een gedaante staan.

Lees ook
"Mijn beste vriendin trouwde met de man die me ver kracht heeft"

“Toen ik de beelden op de computer aan het zetten was, zag ik iets vreemds achter mijn zoon”, zegt ze. “Ik zag precies een gezicht, een kindergezicht. En ik zag ook een hand op de schouder van mijn zoon liggen.”

“Er was niemand anders”

Een zeer akelige ontdekking voor Laura en haar kinderen. Zij zijn er immers allemaal zeker van dat er niemand anders aanwezig was in dat deel van het park.

“Mijn dochter en haar neef hebben niemand gezien”, klinkt het. “Bovendien zou mijn zoon dat ook wel gemerkt hebben als er iemand zo dicht tegen hem aan stond.

Maar nee, niemand van ons heeft iemand gezien. Daar was niemand anders aanwezig. En dat maakt het allemaal zo bizar.”

In eerste instantie was de moeder sceptisch: geesten bestaan toch niet? Maar hoe langer ze erover nadacht, hoe banger ze werd.

“Dit is gewoon zo vreemd”, zegt ze. “Mijn dochter en ik kunnen zelfs niet meer slapen omdat we zo bang zijn. Ik heb nooit geloofd in zulke dingen, tot ik dit zag.”

Lees ook
Familie gebruikt 36 kilo aan explosieven bij gender reveal – Melding gemaakt van aardbeving

Verdronken jongetje?

Laura deelde de foto op haar Facebookpagina, waar ze een heleboel reacties kreeg. “Sommige mensen zeggen dat ik vast en zeker Photoshop gebruikt heb, maar ik weet niet eens hoe ik daarmee moet werken”, zegt de moeder.

Andere mensen denken dan weer dat het misschien de geest is van een jongetje dat daar enkele jaren geleden verdronken is.

“Ik weet zelf niet veel over de geschiedenis van dat park, maar blijkbaar is daar lange tijd geleden een jongetje verdronken.

Mensen vragen me ook of Byrin een tweelingbroer had die overleden is, maar dat is niet zo. In mijn familie zijn er nog geen kinderen gestorven”, klinkt het.

Laura maakte na gezellige dag een foto van haar kinderen. Toen ze er thuis naar keek, sloeg de angst haar om het hart

Rode bultjes maar geen mug gezien? Misschien heb je hier last van

Iris gebruikt geen tampon of maandverband: ‘Ik giet het bloed ook bij de planten’