in

Laura (27) had per ongeluk seks met de tweelingbroer van haar vriend: ‘Hoe kon ik dit niet hebben gemerkt?’

Laura (27) wist wel dat haar nieuwe vriend een broer had, maar het was nooit de bedoeling om hem van zo dichtbij te leren kennen.

“Ik heb weleens gehoord over de streken die eeneiige tweelingen uithalen met hun omgeving. Dat ze er een sport van maken om elkaars plek in te nemen, bijvoorbeeld tijdens proefwerken voor vakken waar de een beter in is dan de ander.

“Ik hoorde zelfs een keer een verhaal dat een meisje de plek van haar zus had ingenomen bij het theorie-examen, terwijl zij haar rijbewijs al had. Of over een tweeling die een willekeurig rijtje van cijfers onder de tien hadden verzonnen en in hun hoofd gestampt, zodat ze anderen op verzoek konden overtuigen van hun ‘telepathische gaven’.

Hartstikke lollig natuurlijk. Maar het geintje dat Floris mij heeft geflikt, is minder hilarisch…”

Alle charmes in de strijd
“Ik ken Thijn van tennis en had al maanden een crush op hem, maar hij woonde samen met een ander meisje. Toch zocht hij steeds vaker mijn gezelschap op. Na de training bleven we regelmatig samen hangen aan de bar en onze gesprekken werden steeds persoonlijker.

Zo kwam ik er ook achter dat zijn relatie niet lekker liep. Rot voor hem natuurlijk, maar stiekem was ik best blij dat hij dat zo openhartig vertelde. Dit bood perspectieven, dacht ik. Natuurlijk wilde ik niet stoken in een goede relatie, maar ik zag er niet zo veel kwaad in om een slechte relatie net even dat zetje te geven dat nodig was. Het was tenslotte niet alsof er kinderen in het spel waren, dat had het wel een andere situatie gemaakt.

Ik gooide al mijn charmes in de strijd, maar Thijn leek het niet echt te merken. Hij werd steeds depressiever, wat voor mij de bevestiging was dat het echt het beste voor hem was als hij zo snel mogelijk van zijn krengerige vriendin af was. Lekker kort door de bocht inderdaad, maar in zo’n situatie denk je natuurlijk het liefst zo veel mogelijk in je eigen straatje.”

Echt verliefd
“Ik kreeg wat ik wilde: kort daarop vertelde Thijn dat hij weg was bij zijn vriendin. Natuurlijk stond ik met open armen klaar om hem te troosten. Er hing al een hele tijd een enorme spanning tussen ons en ik verwachtte niets minder dan een fantastische eruptie toen we eindelijk samen in bed belandden.

Jammer genoeg bleken mijn verwachtingen iets te hooggespannen. Hoewel ik Thijn een ontzettend lekker ding vond, waren zijn bedprestaties op zijn minst wat eentonig te noemen. Of je moet een Duracell-konijn dat na afloop snikkend in je armen ligt het toppunt van bevrediging vinden.

Dit klinkt lullig, maar zo bedoel ik het niet. Ik was echt verliefd op Thijn en ik begreep dat het raar is om na een lange relatie voor het eerst seks met een ander te hebben. Je moet toch wennen aan een vreemd lichaam en Thijn had ook niet onder stoelen of banken gestoken dat hij tijd nodig had om zijn voorbije relatie een plekje te geven.

Gevoelige man
“Het feit dat hij zo gevoelig reageerde, maakte me eigenlijk nog verliefder. Natuurlijk stap je niet zomaar over een relatie van twee jaar heen, vond ik. Hij had gewoon wat tijd nodig, en ondertussen zou ik er alles aan doen om hem zijn ex zo snel mogelijk te laten vergeten.

Helaas bleek dat ik daar iets te simpel over had gedacht. Gevoelige mannen? Helemaal prima. Maar ik werd er gek van dat Thijn het nog zo vaak over Saskia had. Als we uit eten waren, zei hij dat Saskia zo goed Italiaans kon koken. Gingen we naar de film, dan haalde hij herinneringen op aan de Quentin Tarantino- of horrormarathons die ze regelmatig hielden.

Lees ook
Vrouw 62 krijgt laatste waarschuwing voor kweken wiet: ‘Probeer wat leukers, orchideeën of zo’

Ik lachte altijd maar een beetje als een boerin met kiespijn als hij weer eens zo’n ‘leuke herinnering’ met me deelde. Het zou vanzelf wel minder worden, hield ik mezelf voor.”

Jankend op de bank
“Zo’n drie weken nadat we voor het eerst seks hadden gehad, kwam Thijn langs. Hij keek nogal serieus en toen ik hem probeerde te zoenen, maakte hij mijn armen los. Hij moest met me praten, zei hij. Vertwijfeld ging ik op de bank zitten.

Thijn vertelde dat hij Saskia had gesproken, ze had hem die avond ervoor out of the blue gebeld. Het voelde alsof mijn maag samenkromp. Het kwam erop neer dat Thijn vond dat hij te snel in een nieuwe relatie was gestapt. Saskia had twijfels over de breuk en hijzelf ook. ‘Ik moet uitzoeken wat voor gevoel er nog tussen ons is,’ zei hij. ‘Anders is het ook niet eerlijk tegenover jou.’

Ik probeerde zo volwassen mogelijk te reageren. Zei dat het oké was, dat ik het begreep. Maar zodra hij de deur uit was, jankte ik de ogen uit mijn kop. Twee dagen zat ik, heel cliché, met een grote bak ijs op de bank, toen mijn beste vriendin besloot dat het wel genoeg was geweest.

‘Het is vrijdag!’ zei ze. ‘Smeer wat plamuur op om die wallen te camoufleren en ga mee de stad in.’ Ik probeerde nog even tegen te stribbelen, maar ze wist niet van wijken. Uiteindelijk gaf ik toe. Het was waarschijnlijk wel goed voor me als ik even uit mijn bubbel van zelfmedelijden kwam.”

Iets te veel gedronken
“Ik dronk wat te veel, maar het werd best een leuke avond. Tegen sluitingstijd viel mijn oog op een groepje vrienden in de hoek van de bar. Ik was op slag nuchter. Die blauwe ogen zou ik van kilometers afstand herkennen. Helemaal als ze zo sexy naar me keken als op dat moment. Thijn. Als een magneet werd ik naar hem toe getrokken. ‘Hoi. Is Saskia er niet?’ vroeg ik overmoedig.

Thijn lachte. ‘Nee, daar ben ik helemaal klaar mee, dus ik weet niet zo goed waar ik vanavond moet slapen,’ zei hij. Meer had ik niet nodig. Ik mompelde iets over dat ik wel een oplossing had voor zijn ‘probleem’. Achter Thijns rug zag ik mijn vriendin haar duim naar me opsteken. ‘Kom, we gaan,’ zei ik. Ik kon niet wachten om Thijn te bespringen, en andersom leek dat ook zo te zijn.”

‘Als goddelijk seksbeest overtrof hij al mijn verwachtingen. Wat een verschil!’

Seksbeest
“Voordat we de trap naar boven hadden genomen, had ik mijn slipje al uit en nam Thijn me. Hard, tegen de muur. Daarna deden we het nog eens over in mijn bed. Wow, dacht ik, blijkbaar is de herinnering aan Saskia nu echt helemaal uit de weg. Ik had altijd wel gedacht dat er meer in zou zitten, maar dat Thijn zo’n goddelijk seksbeest zou zijn als hij die nacht had laten zien, overtrof al mijn verwachtingen. Wat een verschil.

En wat rook hij lekker. Zeker een nieuw geurtje. Er leek echt iets van hem te zijn afgevallen. Zijn ietwat zeurderige genavelstaar dat me voorheen soms een beetje kon irriteren, maar dat ik met de mantel der liefde had bedekt, leek ook verleden tijd. Sterker nog: ik had er geen idee van gehad hoe scherp en gevat hij kon zijn. Ik kon deze nieuwe, verbeterde versie meer dan waarderen, dacht ik, vlak voordat hij me het vierde orgasme van die nacht bezorgde.”

Onheilspellend briefje
“Toen ik de volgende ochtend wakker werd, lag er een briefje op mijn kussen. ‘Het was heerlijk met je, schoonheid.’ Bij het lezen ervan kreeg ik een onbestemd gevoel. Er klopte iets niet, maar ik kon mijn vinger er niet op leggen. De rest van de dag hoorde ik niets, totdat ik Thijn ’s avonds appte of hij zin had om af te spreken. Hij stuurde terug dat ik wel telepathisch moest zijn. Hoe wist ik dat hij op het punt stond mij te bellen?

Lees ook
Wijkagent staat perplex: man probeert grote zwarte buttplug te stelen uit winkel

Verder appte hij dat hij nu zeker wist dat het over was tussen hem en Saskia. Eh, dacht ik, dat wist ik al, toch? Ik besloot het maar even te laten voor wat het was. Misschien dat hij me gewoon wat extra bevestiging wilde geven? ‘Ik haal je op en dan gaan we uit eten, dan kunnen we praten,’ appte hij.

Toen ik bij hem in de auto stapte, viel Thijn met de deur in huis: hij wist nu zeker dat hij voor me wilde gaan, als ik hem tenminste nog wilde hebben. ‘Heb ik dat vannacht niet duidelijk genoeg gemaakt?’ vroeg ik met mijn zwoelste stem. ‘Wat bedoel je?’ vroeg hij. Eerst dacht ik dat hij een grapje maakte, maar toen ik wat gedetailleerde herinneringen aan de nacht ervoor ophaalde, zag ik snel dat hij bloedserieus was.

Hij trok helemaal wit weg. ‘Ik heb je weleens verteld dat ik een broer heb, toch?’ onderbrak hij me. Ik knikte. ‘Maar niet dat Floris mijn eeneiige tweelingbroer is. De klootzak.’ Thijn liet mijn hand los en balde zijn vuist. Ineens viel het kwartje. En wist ik ook wat er niet klopte aan het briefje dat ‘Thijn’ had achtergelaten. Het was niet zijn handschrift.”

Bizarre situatie
“Hij vertelde dat Floris het maar niet kon laten om een soort concurrentiestrijd met hem aan te gaan. ‘Vroeger waren we twee handen op één buik, maar we botsten de laatste jaren steeds vaker. Onder andere over hoe hij met vrouwen omgaat,’ vertelde Thijn. Toen Thijn een vriendinnetje van Floris een keer had verteld dat ze niet de enige was, was de bom gebarsten.

Bij mij barstte die ook, ik begon te huilen. Hoe kon ik dit niet hebben gemerkt? Ergens wist ik het antwoord al: drank. Mij nam Thijn niets kwalijk, al stond hij natuurlijk niet te springen van enthousiasme. ‘Als ik niet had getwijfeld, was jij nooit in deze bizarre situatie terecht gekomen,’ zei hij.

Toen hij Floris woedend confronteerde, bood die zijn excuus aan. Hij had geen idee dat ik iets serieus wilde met Thijn, en andersom. En hij had het wel grappig gevonden hoe doortastend ik op hem was afgestapt. Want ja, ik was volgens hem nu eenmaal een ‘lekker chickie’.”

Seksuele aantrekkingskracht met zijn tweelingbroer
“Het had wat voeten in de aarde, maar uiteindelijk besloten we het hoofdstuk af te sluiten. Voor Thijn is het boek ook echt dicht, maar voor mij niet. Hoewel mijn verstand zegt dat Floris een ongelooflijke hork is zonder enig besef van normen en waarden, kan ik hem niet uit mijn hoofd zetten.

Met Thijn heb ik nooit zo gelachen en – eerlijk is eerlijk – zulke verrukkelijke orgasmes beleefd als tijdens die ene nacht die ik met zijn tweelingbroer doorbracht. Maar ja, kom daar maar eens mee aan. Daarbij weet ik dat Floris nog lang niet toe is aan een vaste relatie en dat hij nog niet in de schaduw van zijn broer kan staan op het gebied van integriteit.

Op alle fronten ben ik beter af met Thijn. Er is meer in het leven dan seksuele aantrekkingskracht. Dus dat ik soms nog fantaseer over Thijns tweelingbroer blijft mijn geheim. Al denk ik niet dat we ooit met z’n allen op familieweekend zullen gaan.”

Hardwerkende 14-jarige boer Kevin dood gevonden in meer

Man die acht ribben stiefzoontje (4) brak wordt een dag later tot sterven toe in elkaar geslagen