in

Koelkast met daarin armen en benen gevonden in kanaal: ‘Nagels recent gelakt’

In het Belgische Albertkanaal, zo’n 75 kilometer ten oosten van Brussel, heeft de politie een lugubere ontdekking gedaan. In het water werd een koelkast gevonden met daarin menselijke armen en benen. Deze zouden afkomstig zijn van een vrouw, schrijven Belgische media.

De vondst in het kanaal werd gedaan ter hoogte van Hermalle-sous-Argenteau, een deelgemeente van de plaats Oupeye in de provincie Luik.

Lees ook
Meisje (14) door jongen van fiets getrapt in tunneltje

Een voorbijganger merkte de drijvende koelkast op en haalde deze naar de kant. Hij schakelde direct de hulpdiensten in toen hij de stank rook die uit de koelkast kwam. De politie opende de koelkast en zag de vier ledematen: twee armen en twee benen van een vrouw. Volgens de nieuwssite HLN waren de nagels van de vrouw nog gelakt.

Complex onderzoek
Het is niet duidelijk is waar de koelkast in het water is gegooid. Dat kan kilometers verderop al zijn gebeurd. Ook kan de koelkast van een boot of auto zijn gegooid, wat betekent dat de koelkast ook afkomstig kan zijn uit een andere Belgische plaats of zelfs het buitenland. De Belgische politie gaat dat nu onderzoeken.

Lees ook
38.000 Euro boete na slopen flitspaal: Nederlanders pikken dure leven niet meer..

Een forensisch patholoog kwam gisteren al naar de plek van de vondst toe om onderzoek te doen.

‘Geschokt’
De burgemeester van de plaats laat weten ‘geschokt te zijn dat dergelijke gebeurtenissen in de regio plaatsvinden’. “Als burgemeester en als mens hoop ik van harte dat de dader wordt gepakt en zich dan moet verantwoorden voor zijn daden”, zegt hij tegen de Belgische krant Het Nieuwsblad.

“Ik wil het drie keer per dag doen, telkens twee uur. Mijn vriend kon het niet aan en dumpte mij”

Klant wil ruim 24.000 euro terug van Limburgse prostituee omdat zij niet bij hem wil intrekken