in

Kind ligt dood in vuilniszak op balkon, politie doet onderzoek

Bij een tragisch incident in de Staalstraat te Emmeloord is donderdag een kind overleden. Flatbewoners zeggen dat een dode kind in een vuilniszak is meegenomen. Het is momenteel nog onbekend wat er zich precies heeft afgespeeld. De politie is terughoudend met het verstrekken van informatie en voert intensief onderzoek uit in de desbetreffende woning.

Lees ook
Man belooft vrouw zijn nier, maar berooft haar van 500 euro en bestelt escortdame

Rond 09.00 uur werden de hulpdiensten op de hoogte gesteld en zij zijn direct naar de polikliniek van het Antonius Ziekenhuis in Emmeloord gegaan. Medewerkers van forensische opsporing zijn de gehele dag ter plaatse geweest en er is een grondig onderzoek uitgevoerd in het huis aan de Staalstraat.

De politie meldt dat tijdens dit onderzoek een hond uit de woning is meegenomen. Het is onzeker of dit dier iets met de tragische gebeurtenis te maken heeft. Volgens buurtbewoners woont er een jong koppel in het betreffende huis, dat begin dit jaar een baby kreeg.

Lees ook
De ex van Jessica probeerde haar baard in brand te steken

Het betrokken huis is gelegen in een flat waar veel arbeidsmigranten verblijven. Als onderdeel van het onderzoek heeft de politie bij diverse andere woningen aangebeld. Tot op heden zijn er geen arrestaties verricht.

Zwangere Chantal (23) rookt gewoon lekker door: ‘Maak je niet druk’

Sigarenboer mishandelt piepjonge dieven: Als je een volwassen daad pleegt krijg je ook een volwassen aanpak