in

Kind (14) overleden na ernstig ongeluk in Oss

Een van de drie kinderen (8, 12 en 14), die betrokken waren bij het zware auto-ongeluk in Oss zondagnacht, is overleden. Dat meldt de politie. Het 14-jarige kind zat achter in de auto die werd aangereden door een auto met twee mannen van 18 uit Megen en Berghem, schrijft Omroep Brabant.

Lees ook
Bezoeker Efteling steelt geld uit de Wensbron:

Het kind zat met de andere kinderen op de achterbank en ving de zwaarste klappen op toen de auto van de 18-jarigen op hun auto knalde. De kinderen raakten zwaargewond. Een van hen is nu aan de verwondingen bezweken.

Het ongeluk gebeurde zondagnacht kort na één uur op de kruising van de Megensebaan en de Singel 1940-1945. In totaal waren er zeven gewonden. De ouders van de drie gewonde kinderen raakten lichtgewond bij het ongeluk. In de andere auto zaten de mannen uit Megen en Berghem. Beide mannen raakten ook lichtgewond. De politie onderzoekt wie van de twee achter het stuur zat.

Lees ook
Collega’s rouwen om doodgeschoten Erasmus-docent Jurgen (43)

Te veel alcohol
De mannen die in Oss zijn aangehouden voor het veroorzaken van een ongeluk op de N329 in Oss hadden te veel alcohol op. Dat bleek uit een blaastest. Ze zijn aangehouden voor het veroorzaken van een ongeluk met letsel.

Man, vrouw en kind dood bij verkeersdrama: Man (28) was onder invloed

Politie wil landelijk vuurwerkverbod als jaarwisseling onrustig verloopt